Breaking news

Distrugatorul de documente, „prietenul” care stie cel mai bine sa tina un secret

loading...

Daca domeniul tau de activitate presupune lucrul cu numeroase acte, contracte sau orice alt tip de documente, cu siguranta stii cat de important este sa pastrezi confidentialitatea lor. Problema este ca, din ratiuni de securitate pentru firma ta, continutul acestora nu trebuie dezvaluit nici dupa expirarea lor.

Astfel, ai nevoie de o modalitate rapida, eficienta si sigura de a distruge contractele de care nu mai ai nevoie, pentru ca datele mentionate in acestea sa nu ajunga publice sau in mainile concurentei. In acest sens, iti recomandam sa achizitionezi un distrugator de documente performant, care te va ajuta sa elimini maculatura si sa faci spatiu in birou.

Un furnizor profesionist, asa cum este OfficeClass, magazinul online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr. 1 din Romania, iti pune la dispozitie numeroase modele de distrugator documente. Acestea provin de la branduri recunoscute la nivel international, precum Dahle, Fellowes, Kobra, Ofitech, Pelikan si Rexel si, dupa cum vei vedea, au caracteristici uluitoare in ceea ce priveste rapiditatea. Unele dintre ele pot distruge si cateva sute de coli pe secunda, taindu-le in mii sau zeci de mii de bucati, de diverse forme si marimi, astfel incat sa nu mai poata fi sub nicio forma recompuse.

Modelele de distrugator de documente din oferta companiei sus-numite taie hartia in trei moduri distincte: fasii (strip cut), confetti (cross cut) si in particule foarte mici (micro cut). Fiecare dintre aceste tipuri de taiere este mai potrivit pentru anumite documente. In plus, distrugatoarele cu adevarat performante nu taie doar hartie, ci pot elimina fara probleme CD-uri, DVD-uri sau alte obiecte similare.

Capacitatea de taiere variaza intre 1-9 coli si 700-799 de coli, iar volumul cosului rezidual, intre 5-15 litri si 100-145 de litri. De asemenea, nivelul de securitate oferit creste de la 1 la 6, in functie de calitatea si performantele produsului.

Pe langa tipurile variate de distrugator de documente, la OfficeClass mai gasesti si ulei si saci pentru reziduuri. De asemenea, poti beneficia de promotii si scaderi semnificative de preturi la tocatoare de hartie strip cut, cross cut si micro cut. Iata, in continuare, trei modele de distrugator de documente din care il poti alege pe cel ideal pentru activitatea ta, in functie de nevoi, preferinte si buget:

  1. Distrugator de documente Fellowes P-35C – pret 296,49 de lei

– negru, 5 coli, cross cut;

– capacitate maxima recomandata: 100 de coli/zi;

– latimea fantei: 220 mm;

– volum cos: 12 litri;

– ciclu de lucru: 2 minute;

– dimensiuni: 300x327x205 mm;

  1. Distrugator de documente Kobra +1 SS7 – pret 1.162,02 lei (cu 47,23 de lei mai putin decat pretul obisnuit)

– alb, 24-26 de coli, strip cut;

– dimensiuni: 390x300x590 mm;

– capacitate mare a cosului de reziduuri: 38,5 litri;

– functii: automatic/start-stop/inainte-inapoi;

– protectie termica a motorului si sistem anti-jam in cazul supraincarcarii;

– ciclu de functionare intensiva;

  1. Distrugator de documente Rexel Auto+ 300X – pret 5.075,21 de lei

– negru, 300 de coli, cross cut;

– nu trebuie sa stai langa distrugator (se alimenteaza automat cu hartie);

– capsele sau agrafele de hartie nu trebuie indepartate;

– volum cos: 40 de litri.

loading...