Breaking news

Disneylan Paris îşi redeschide porţile din 15 iulie 2020 în condiţii de securitate sanitară

Disneyland® Paris a anunțat deschiderea graduală, ce include Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney Newport Bay Club hotel și Disney Village, începând cu 15 iulie 2020. Redeschiderea parcului este făcută în conformitate cu recomandările Guvernului francez și ale autorităților fiind, de asemena, discutată cu Reprezentanții Uniunii Comitetului Social și Economic (CSE).

Principalul obiectiv rămâne sanătatea și securitatea membrilor echipei și a vizitatorilor, în efortul de a redeschide Disneyland® Paris pentru turiști. Disneyland® Paris a anunțat, de asemenea, deschiderea graduală a câtorva hoteluri, între acestea numărându-se Disney Hotel Cheyenne, pe 20 iulie, Disney Hotel Santa Fe pe 3 august și Disneyland Hotel pe 7 septembrie. Disney Sequoia Lodge Hotel și Disney Davy Crocket Ranch rămân închise pe perioada verii, data deschiderii urmând a fi anunțată ulterior.

Noi toți, la Disneyland Paris, suntem încântați că vom redeschide parcul în următoarele săptămâni. Să creem magie presupune un efort și mai mare și ne bazăm pe flexibilitatea personajelor și a comunității, pe entuziasmul vizitatorilor și al fanilor și pe contextul pozitiv generat de numeroase alte redeschideri
din industria turismului din Europa. Suntem nerăbdători să vedem reîntoarcerea personajelor și să
redeschidem porțile pentru vizitatorii noștri.”, a declarat Natacha Rafalski, Președintele Disneyland Paris.

„Suntem entuziasmați pentru faptul că prima destinație turistică din Europa și angajatorul cu cel
mai mare număr de angajați într-un singur sediu se redeschide pentru vizitatori și angajați. Este un moment important pentru industria turismului în Franța și un pas decisiv pentru revenirea industriei în care operăm.”, a declarat Sophie Huberson, director executiv Le Syndicat National des Espaces de Loisirs, d’Attractions et Culturels (SNELAC).

SNELAC este organizația care  reprezintă parcurile tematice, spațiile culturale și de agrement din Franța.

Măsuri de siguranță
Redeschiderea treptată demonstrează o abordare prudentă în ceea ce privește securitatea, cu
măsuri îmbunătățite de sănătate și siguranță implementate atât pentru membrii echipei, cât și
pentru oaspeți.

Acest lucru va include limitarea numărului de vizitatori, achiziția în avans a biletelor și rezervări prealabile pentru a putea gestiona densitatea de vizitatori și pentru a respecta normele
de distanțare fizică.

Astfel, anumite experiențe, spectacole sau evenimente nu vor fi disponibile sau
pot suferi modificări înainte de deschiere, în funcție de evoluția măsurilor sanitare și de siguranță și
de celealte măsuri impuse de autoritățile publice. Între acestea se numără Disney Stars on Parade
și spectacolele Disney Illuminations care vor reveni la o dată ulterioară.

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands și Jungle Book Jive – două spectacole de divertisment
de top – vor reveni pe parcursul verii.

Deși întâlnirile vor fi suspendate temporar, personajele Disney vor fi prezente în parc și vor interacționa cu oaspeții în moduri noi, distractive. Atracții precum locurile de joacă și experiențele de costumare nu vor fi disponibile temporar. Serviciile FastPass vor fi suspendate pentru a permite gestionarea optimă a accesului turiștilor la atracții.

Personajele și oaspeții de la 11 ani în sus vor fi obligați să poarte măști pe durata prezenței în parc.
Mai multe informații despre măsurile specifice sunt disponibile pe www.disneylandparis.com.

Odată redeschis, începând cu data de 15 iulie 2020, Disneyland® Paris își va invita din nou oaspeții să se bucure de momente magice memorabile, pentru care este renumit. Parcurile Disneyland Paris, Disney Newport Bay Club hotel și Disney Village se redeschid respectând norme sanitare și de siguranță sporite, conform recomandărilor Guvernului francez și ale autorităților medicale.

Pe data de 15 iulie 2020, majoritatea atracțiilor, magazinelor, restaurantelor și teraselor din cadrul Disneyland Paris se vor redeschide. Experiențele care atrag grupuri mari de persoane, precum Disney Stars on Parade, spectaculosul show nocturn Disney Illuminations și unele show-uri desfășurate în interior vor reveni la o dată ulterioară. Mai mult ca oricând, Personajele Disney vor fi prezente în parcuri pentru a-i surprinde și încânta pe oaspeți.

Parcul își va adapta constant activitatea și măsurile sanitare și de siguranță în conconrdanță cu recomandările autorităților franceze.

>