Breaking news

Direcţia 5 și-a lansat noul single, în premieră națională, la Europa FM

loading...

Direcţia 5 a venit vineri dimineaţă în emisiunea Deşteptarea, în studioul Europa FM, în vechea formulă: Toni Şeicărescu a revenit în trupă, după scurta experienţă ca solist la Iris.

directia 5 - europa fmÎntrebat de gazda matinalului, George Zafiu, cum se simte din nou acasă, Toni Şeicărescu a răspuns emoţionat: Dragostea dintâi rămâne dragostea dintâi!

Lansarea single-ului “Hello” şi a noului album marchează o schimbare de stil a trupei Direcţia 5.

Sunt primii paşi către a dinamiza repertoriul în următorii ani”, explică Marian Ionescu. “De ce această schimbare?”  a vrut să afle George Zafiu.

Ne-am tot gândit să aducem starea de spirit de pe scenă în studio, Hello are energia unei piese pe care o cântăm în concerte” a răspuns Marian Ionescu.

Hello sună foarte bine, ne place foarte mult, mă bucur că intră de astăzi în playlistul Europa FM” a spus George Zafiu.

Solistul de la Direcţia 5, Cristi Enache aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu publicul: Vom cânta câteva dintre piesele de pe noul album, dar şi piesele foarte cunoscute publicului nostru. De această dată vom avea un decor special la concert, o să fie o seară superbă!

Direcţia 5 lansează noul album, “Zâmbetul face minuni” într-un super concert, la Sala Palatului, pe 30 octombrie, de la 19.30.

loading...