Breaking news

Dinu Patriciu va fi repatriat de la Londra și înmormântat în România

loading...

Familia omului de afaceri, Dinu Patriciu a anunțat vineri, prin intermediul unui comunicat de presă faptul că acesta va fi înmormântat în România, la București, însă nu se știe data exactă a funeraliilor.

dinu patriciu - decesDinu Patriciu va fi îngropat într-un cimitir din București. Anunțul a fost făcut vineri, de familia regretatului om de afaceri.

Îi informăm pe toţi cei care i-au fost apropiaţi că funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc în Bucureşti la o dată şi într-un loc care vor fi comunicate de îndată ce formalităţile vizând aducerea trupului sau neisufletit din Marea Britanie în România se vor finaliza. Ne exprimăm, din nou, dorinţa că despărţirea de Dinu Patriciu să aibă loc în condiţii de maximă sobrietate şi decentă. În acelaşi timp, îi rugăm pe reprezentanţii presei, a căror nevoie de a fi informaţi o înţelegem şi o respectăm, să dea dovadă de decentă şi să se abţină de la exercitarea de presiuni asupra mamei îndurerate a lui Dinu Patriciu, în scopul obţinerii diferitelor detalii. Rugăm insistent să nu mai fie deranjată nici cu apeluri telefonice şi nici prin solicitări făcute la domiciliu. Mulţumim încă o dată tuturor celor care, până în prezent, şi-au manifestat durerea faţă de pierderea lui Dinu Patriciu, compasiunea faţă de rudele acestuia, precum şi interesul de a participa la ceremonia funerară”, se arată în comunicatul de presă al familiei lui Dinu Patriciu.

Omul de afaceri, Dinu Patriciu s-a stins din viață la Londra, la vârsta de 64 de ani, din cauza cancerului hepatic. Patriciu, fost fondator al PNL după Revoluție, ministru și deputat, a fost unul dintre cei mai bogați români cu oa vere estimată la circa 300 de milioane de dolari.

loading...