Breaking news

Dinamo şi Steaua vor juca finala Cupei României la Fotbal

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti a învins joi seară pe  Gloria Bistriţa şi s-a calificat  în finala Cupei României-Timişoreana, disputată pe 25 mai la Braşov.

cupa-romanieiFinală 100% bucureşteană în Cupa României la Fotbal, disputată pe stadionul din Braşov. Dinamo a învins joi seară pe Gloria în manşa retur a semifinalei cu scorul de 5-1 şi s-a calificat fără probleme în actul final.   

După ce în manşa tur s-a impus cu 2-0, Dinamo a făsuc show şi în manşa retur. Vlad Munteanu  a deschis scorul în minutul 10, Ionel Dănciulescu  a marcat două goluri unul din penalty în minutul 27 şi alt gol în minutul 61. Două goluri a marcat şi George Ţucudean  în minutele 54 şi  90). Golul de onoare al oaspeţilor a fost reuşit de Alin Pădurariu în minutul 45.

În finala din 25 mai, de la Braşov, Dinamo va întâlni pe Steaua.Dinamo a câştigat ultima sa Cupă în 2005, în timp ce Steaua a cucerit ultima Cupă în 1999. Până în prezent Steaua deţine 20 de trofee ale Cupei României, în timp ce Dinamo are în palmares doar 12 Cupe.

>