Dinamo, Astra Giurgiu şi CSU Craiova, eliminate din Europa Leauge

Eşec pe linie pentru cele trei echipe româneşti aflate în preliminariile Europa League. Dinamo a fost eliminată de Athletic Bilbao, Astra Giurgiu de FK Oleksandria, iar CS Universitatea Craiova de către AC Milan.

astra - uefaDinamo București a părăsit Europa League la fotbal după ce a fost învinsă de formația spaniolă Athletic Bilbao cu scorul de 3-0 (2-0), joi seara, pe stadionul San Mames din Bilbao, în manșa secundă a turului al treilea preliminar al competiției.

Bascii s-au impus prin golurile marcate de Raul Garcia (24, 49), Aritz Aduriz (86), după ce la București scorul a fost egal, 1-1.

Astra Giurgiu a ratat calificarea în play-off-ul Europa League, după ce a fost învinsă de formația ucraineană FK Oleksandria cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe stadionul Nika din Oleksandria, în manșa secundă a turului al treilea preliminar.

Diferența a fost făcută de golul marcat de Andrei Zaporojan (43 — penalty), după un fault comis de portarul Polczak asupra lui Starenki.

În prima manșă scorul a fost egal, 0-0.

CS Universitatea Craiova a fost eliminată din Europa League de formația italiană AC Milan, care a învins cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara pe stadionul ”San Siro”, în manșa secundă a turului al treilea preliminar al competiției.

Milan, care câștigase cu 1-0 la Drobeta-Turnu Severin, s-a impus prin golurile marcate de Giacomo Bonaventura (9), Patrick Cutrone (53), ambele venite în urma unor faze fixe.

>