Breaking news

Din toamnă, un nou sezon „Prodanca și Reghe” în grila Euforia TV

Euforia TV continuă seria reality-show-ului „Prodanca și Reghe„, cu sezonul numărul patru, care se va numi „Prodanca și Reghe: afaceri de familie„.

Ana, Laur si NutziNoua producție tv „Prodanca și Reghe: afaceri de famlie„, care va intra în grila de toamnă a postului Euforia TV,  dezvăluie noile proiecte ale fiecărui membru al familiei, care vor demara după o vară fierbinte.

Laurențiu Reghecampf își pregătește echipa pentru Champions League, Bebeto se pregătește pentru clasa zero, Rebecca și Sarah încep și ele școala, Nuti e din nou în căutarea marii iubiri și în organizări peste organizări în casa cea nouă de la Snagov. Anamaria Prodan vine cu noi idei, care mai de care mai originale, asta după ce plăcintăria pe care și-a deschis-o a fost un real succes.

Noi, familia buclucașă, avem mereu atâtea idei de pus în practică, încât niciodată n-avem timp să ne plictism. Copiii vin și ei din urmă cu ale lor, Laur și cu mine, nu mai vorbesc, suntem prinși până peste cap, în fine, până și Nuti le are pe ale ei, așa că o să vedeți într-un nou sezon cam în ce ritm trăim și cu ce ne ocupăm din această toamnă. Asta ca să nu mai vorbesc de mama, zisă și Megastarul, cu care știți că nu-i de glumit și care mereu ne spune că e cea mai ocupată dintre toți!” detaliază Anamaria Prodan.

Reality show-ul va fi produs tot de firma Art Advertising, aceeași casă de producție care realizează și emisiunea „Burlacul”, de la Antena 1, producătorul ambelor show-uri fiind Elena Rachiteanu.