Breaking news

Din închisoare, Adrian Năstase atacă dur procurorii

Adrian Năstase atacă dur procurorii pentru că au anchetat românii ce au votat la referendum      .

Din spatele gratiilor, Adrian Năstase atacă dur pe procurorii care s-au dus din poartă în poartă să întrebe românii cu cine au votat la referendum.

Năstase a publicat pe blogul personal un mesaj în care spune că ”procurorii au plecat cu biblia în mână ca să lupte pentru dreapta credință”.

S-ar putea să nu fie adevărat, dar e posibil ca, observând creşterea exponenţială a membrilor sectelor religioase în România, procurorii sa fi plecat – precum spaniolii în America de Sud, în urmă cu trei secole – cu Biblia în mână – să lupte pentru dreapta credinţă. Pentru credinţa în Traian Băsescu. Părerea mea… Adevăraţi misionari, procurorii au mers, din poartă în poartă, să lupte împotriva ereziilor constituţionale. Un număr important de procurori, inclusiv dintre cei 143 + 137 + 97 + 165 + 145 + 170 + 137 + 95, numiţi în perioada 2005 – 2012 de către Traian Băsescu, prin decret prezidenţial, au descins, în calitate de apostoli ai adevărului, în curţile oamenilor, din dorinţa de a nu-i pune pe drumuri pe „făptuitori” – citându-i la sediul instituţiei – şi să nu-i pună nici la cheltuieli, obligându-i să-şi ia un avocat”, scrie Adrian Năstase pe blogul personal.

La final de postare, Năstase este ironic și spune că la el nu a venit niciun procuror să vadă dacă a votat pe motiv că asta s-a și dorit, prin băgarea lui la închisoare.

La mine nu au venit procurorii să verifice dacă am votat de mai multe ori, pentru că ei ştiu cel mai bine că scopul principal al condamnării mele a fost ca în anii următori, să nu votez deloc. Şi nici să fiu ales…”, concluzionează Năstase pe blogul personal.