Breaking news

Din Rădăuți, în toată țara, compania Olint, principal furnizor al materialelor de construcții

loading...

Compania SC OLINT COM S.R.L. activează de peste 20 de ani pe piața materialelor de construcții fiind un important furnior pentru distribuitorii din Nord-Estul țării, totodată un centru comercial cunoscut locuitorilor din zona Rădăuți.

Portofoliul de produse al companiei acoperă în momentul de față toate domeniile unei construcții, de la structură, învelitori, instalații sanitare și izolații, la instalații electrice, finisaje, placări, dar și decorațiuni interioare.

OLINT s-a dezvoltat treptat, pe măsură ce s-au urmărit nevoile clienților, compania mărindu-și suprafața de depozitare și prezentare a produselor, investind în flotă proprie de livrare a comenzilor și diversificându-și gama de produse.

În 2011, odată identificat potențialul de creștere pe partea de învelitori metalice și cererea de produse de calitate controlată, OLINT a investit peste 8 milioane de Euro în construirea, dotarea și operarea unei Unități de producție.

Astfel a apărut brandul RUFSTER, o promisiune a calității, sub care s-au lansat de-a lungul timpului diverse soluții din tablă de oțel: mai multe modele de țiglă metalică, printre care țigla metalică Celesta, tablă cutată, tablă click Aeris, sistem de drenaj, accesorii pentru acoperiș, profile gips-carton, casete de fațadă și stacheți pentru gard.

Produsele RUFSTER sunt distribuite printr-o rețea de dealeri de încredere în special în regiunile Moldova și Ardeal, având parteneriate și la export cu țările învecinate. Aflați mai multe despre produsele și avantajele RUFSTER pe www.rufster.ro

În Iulie 2020 se lansează magazinul online www.olint.ro, fiind mai ușor pentru clienți să studieze oferta de produse și să le comande în siguranță, de oriunde s-ar afla în țară.

Pe lângă miile de articole din stoc, clienții pot solicita pe bază de comandă și alte produse prezentate pe site. Livrările se fac atât prin curier, cât și prin flota proprie OLINT iar returul este posibil în termen de 14 zile. Magazinul www.olint.ro oferă posibilitatea plății online cu cardul prin (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro) prin procesatorul de plati EuPlatesc, Ordin de plata /Transfer bancar sau ramburs.

Site-ul are permanent oferte iar dacă vă înscrieți la Newsletter veți fi informați din timp de noutăți și campaniile de reduceri periodice. Promoțiile actuale OLINT se pot vedea aici: https://www.olint.ro/oferte-de-sezon

loading...