Breaking news

Din grijă pentru chiriași și siguranța angajaților acestora, Genesis Property înființează propria echipă de pompieri în Novo Park

Genesis Property, cel mai mare proprietar privat de spații de birouri din România, continuă seria de măsuri ce vizează imunizarea clădirilor la situații adverse și imprevizibile și înființează propria echipă de pompieri în Novo Park. Formată din 10 profesioniști specializați în situații de urgență și protecție civilă, noua echipă de pompieri este autorizată ISU.

“Așa cum oamenii caută să își întărească rezistența la situații extreme pentru a avea o viață sănătoasă, așa și spațiile în care aceștia lucrează au nevoie de măsuri care să asigure reziliență mediului productiv. Genesis Property are convingerea că, în epoca post-Covid-19, parcurile de birouri au nevoie de inovație, creativitate și măsuri complete care să prioritizeze siguranța angajaților. Această inițiativă face parte dintr-o serie de acțiuni care au ca obiectiv principal creșterea imunității clădirilor la factori de stres și situații adverse, acțiuni pe care le vom implementa în perioada urmatoare în ambele parcuri – Novo Park și West Gate Business District,” declară Roxana Albu, CEO Genesis Facility Management, compania care gestionează cele două parcuri de birouri.

„Constituirea propriei echipe de pompieri în Novo Park crește nivelul de siguranță în cadrul celor șapte clădiri din parc. Echipa este responsabilă atât cu prevenirea, cât si cu intervenția rapidă în cazul situațiilor de urgență,” adaugă Victor Crețu, Facility Manager, Novo Park.

Pompierii Novo Park vor avea echipamente complete de intervenție, aparate de respirat cu aer comprimat, accesorii pentru trecerea apei (furtunuri, hidranți portativi) și accesorii pentru deblocare.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din București, dezvoltat de compania Geneisis Property în zona de birouri Pipera, si gazduieste aproape 10.000 de angajati. Complexul este format din șapte clădiri cu o suprafață utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătrați de spații de birouri clasa A. În prezent, chiriasii parcului includ companii internaționale de top precum HP, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Garanti BBVA.

***

Despre Genesis Property

Genesis Property este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri clasa A din România. Compania deține peste 150.000 mp de spații de birouri clasa A care găzduiesc peste 20.000 de angajați: Novo Park din Pipera și West Gate Business District, în zona Militari. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, și al Studio One Accommodation Suites, o unitate de cazare de 4 stele. Pentru mai multe informatii, vizitati www.genesisproperty.net.