Breaking news

Din cauza Drăgușancăi, CNA a respins transformarea Antena 2 în Antena Stars

CNA a dat o lovitură dură Antenelor. Consiliul a respins transformarea Antena 2 în Antena Stars, întrucât Bianca Drăgușanu va avea o emisiune în noua grilă.

antena stars - bianca dragusanuSurprize, surprize la CNA. Antena Stars nu poate fi lansată pe 16 decembrie, întrucât membrii Consiliului Național al Audiovizualului au respins tabloidizarea Antena 2.

Decizia a fost luată din cauza Biancăi Drăgușanu care a fost cooptată în echipa noii televiziuni ca să realizeze emisiunea Academia Biancăi.

„Evoluția pieței tv din ultimii ani ne-a demonstrat că nu mai avem suficientă forță de a crește cota de piață a canalului așa că am decis relanarea stației. Vorbim de introducerea unor sloturi de știri și a unor emisiuni tip reality show în weekend”, a spus la CNA, Cristian Ionescu, manager de proiect al Antena Stars.

Întrebat de președintele CNA, de ce au ales-o pe Bianca Drăgușanu, Cristian Ionescu  a spus: Ca să vă spun sincer este un foarte bun instrument de marketing și este și un experiment pe care cineva la un moment dat trebuie să-l facă și poate că sperăm noi să ajungem la o concluzie fericită și la altă imagine legată de personajele care au o imagine negativă apriori.

Numai că managerul nu i-a convins deloc pe membrii CNA care au respins prin vot tabloidizarea Antena 2.

Laura Georgescu a fost categorică și a votat împotrivă, la fel și alți șase membrii CNA: Eu, personal, nu votez grila cu prezența acestei vedete în ea. În octombrie au fost sute de reclamații pe subiectul care nu se mai termina pe principalii radiodifuzori cu căsătoria, cu miezeriile, cu tot ce ținea de intimitatea lor.

Urmare a acestei decizii, grila de programe a Antena 2 rămâne la fel, cu aceleași emisiuni ca și până acum.