Breaking news

Din această toamnă, Divertișii vor face glume la TVR

Puși pe liber de PRO TV, Divertișii vor face glume cu și despre politicieni la Televiziunea Română, începând cu toamna lui 2011.

divertisMai mulți membrii ai grupului umoristic, printre care Scenaristul Valtentin Gora și Silviu Petcu au confirmat pentru evz.ro că sunt în negocieri avansate cu Televiziunea Română pentru a realiza din toamnă emisiuni sub genericul Divertis.

Suntem în discuţii cu mai multe televiziuni, printre care şi TVR„, a confirmat zvonurile Valentin Gora, scenaristul grupului.

Silviu Pectu declară că mutarea grupului Divertis la TVR, nu va afecta calitatea programului tv.

Noi eram plasaţi pe acelaşi tronson orar cu «Plasa de stele» (duminică de la 20.20 la Antena 1). Publicul căruia i se adresează PRO TV este tânăr (între 18 şi 49 de ani), iar noi ne adresăm unui public matur, cu o educaţie peste medie. Scăderea audienţei s-a făcut numai în ultimele 4-5 emisiuni, iar pe «all» noi am ocupat locul I. «Ploaia de stele» a atras publicul cu farsele cu tentă sexuală. Este rezultatul educaţiei din ultimii ani. Noi vrem să păstrăm linia elegantă şi nu vom promova goliciuni sau umor despre sex„, spune Petcu.

Când s-a lansat, emisiunea „Land of Jokes” s-a aflat în topul au dienţelor, alături de „Serviciul Român de Comedie”. În ziua debutului, PRO TV anunţa un record de 3 milioane de telespectatori pentru cele două emisiuni marca „Divertis”. Însă în ultimele luni, audiența emisiunilor produse de Divertis a intrat la apă.

Prăbușirea audienței emisiunii ”Land of Jokes” pare a fi principalul motiv ce a dus scoaterea emisiunii din grila Pro TV.