Breaking news

Din 3 noiembrie în București se pun în circulație bilete unice pentru RATB și Metrou

Începând de sâmbătă, bucureștenii vor putea circula cu același bilet și pe mijloacele RATB și la metrou.

Biletele unice pentru metrou şi vehiculele RATB se pun în vânzare începând din 3 noiembrie și vor fi de trei tipuri, în funcţie de durata de utilizare.

Biletul unic 60 de minute, care va costa cinci lei, va fi valabil o oră de la prima validare şi va avea un număr nelimitat de validări în perioada de valabilitate, atât la Metrorex, cât şi la RATB.

Apoi, la preţul de 30 de lei, va fi disponibil biletul unic multiplu cu 10 călătorii de câte 60 de minute pentru fiecare dintre acestea. Biletul va avea număr nelimitat de validări pentru fiecare călătorie în perioada de valabilitate, atât la Metrorex, cât şi la RATB.

Călătorii vor putea circula şi cu ·abonament unic de o zi, care va costa 16 lei. Acesta va fi valabil timp de 24 de ore de la prima validare şi va avea număr nelimitat de validări în perioada de valabilitate, potrivit Metrorex.

Noile bilete vin în completarea ofertelor actuale ale RATB şi Metrorex, care rămân în continuare valabile, şi reprezintă noi instrumente de plată puse la dispoziţia publicului călător.

>