Breaking news

Din 22 octombrie, TVR 1 are trei ore de informație în prime time

Din 22 octombrie, TVR 1 relansează tronsonul de prime time, oferind telespectatorilor trei emisiuni de prim rang: Ora de business, Telejurnal şi Prim plan.

Mihai Rădulescu, Ramona Avramescu şi Florian Petrică aduc în Prim plan, din 22 octombrie, cele mai interesante subiecte de actualitate, alături de oamenii momentului.

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatoii TVR 1 sunt invitaţi la Prim plan, un program de dezbateri şi analize privind principalul subiect al zilei.

Fie că este vorba despre personalităţi din zona socială, culturală, politică sau a spaţiului public românesc, jurnaliştii TVR 1 îi provoacă la o discuţie sinceră, mai amplă, în care vor fi puse întrebările pe care oamenii de acasă le aşteaptă.

Emisiunea Prim plan aduce către public oamenii momentului şi o abordare directă a problemelor la care românii aşteaptă răspunsuri.

Dacă Prim plan începe la ora 21.00, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi în faţa micilor ecrane cu două ore mai devreme, când Moise Guran le oferă obişnuita analiză a situaţiei economico-financiare, la Ora de business.

Şi tot de luni, Telejurnalul, principalul program informativ de la TVR 1, revine la ora care l-a consacrat: de la ora 20.00, românii vor afla tot ce s-a întâmplat important în ţară şi în lume, de la Mihai Constantin şi de la Ligia Munteanu de luni până vineri, iar sâmbătă și duminică, Monica Ghiurco și Mircea Radu vă aduc cele mai importante știri ale sfârșitului de săptămână.

>