Breaking news

Digi Sport va transmite în exclusivitate derby-ul Steaua – Dinamo

Digi Sport va transmite în direct şi în exclusivitate sâmbătă, 1 martie, începând cu ora 21:00, primul şi cel mai aşteptat duel al primăverii, disputat între Steaua şi Dinamo pe stadionul Ghencea, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii 1.  

steaua - dinamoCalitatea transmisiunii derby-ului se va ridica la standarde înalte, filmarea meciului fiind realizată cu 16 camere, dintre care două vor filma super slow motion, iar alte 4 echipe independente de operatori vor surprinde în detaliu, toate evenimentele importante de la Stadionul Ghencea, oferindu-le telespectatorilor posibilitatea de a trăi la maximum cele mai intense şi mai spectaculoase faze de pe teren. Suporterii se vor bucura, de asemenea, de comentariile asigurate de Ionuţ Angheluţă şi de Dan Ştefănescu.

În plus, echipele de profesionişti Digi Sport vor face toate demersurile jurnalistice pentru a-i ţine la curent pe microbişti cu cele mai noi informaţii, atât prin transmisiunile în direct de la Stadionul Ghencea, începând cu ora 12:00, cât şi prin jurnalele speciale “Ştirile Digi Sport” prezentate de Camelia Bălţoi, de la orele 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 şi 16:00.

De asemenea, emisiunea „Fotbal Club” va avea ediţii speciale la orele 17:00, 18:45 şi 19:45, iar invitaţii moderatorului Radu Naum vor fi: Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Florin Bratu, Ion Crăciunescu, Andrei Vochin, Cristi Geambaşu şi Cristian Zagaradniuc. Mai mult, Digi Sport va avea transmisiuni în direct din studiourile special amenajate în 3 zone ale Stadionului Ghencea: pe gazon, în zona vestiarelor şi zona VIP. După terminarea meciului, reacţiile de la Stadionul Ghencea vor putea fi urmărite tot în emisiunea „Fotbal Club”.