Breaking news

Digi Sport transmite în direct sferturile de finală ale Champions League

Meciurile din sferturile de finală ale UEFA Champions League sunt în direct pe canalele Digi Sport.

digi sport - uefa champions leagueSpectacolul din UEFA Champions League revine la Digi Sport şi pe www.digisport.ro. Astăzi, de la 21.45, două echipe din Spania se luptă pentru un loc în semifinale.

Este, de fapt, o reeditare a finalei din 2014. Derby-ul Madridului, între Atletico şi Real, este în direct la Digi Sport 1, de la 21.45. De la aceeaşi oră, pe Digi Sport 2, se joacă partida dintre Juventus şi Monaco.

Miercuri, spectacolul campionilor continuă la Digi Sport. De la 21.45 Ibrahimovic şi colegii lui de la PSG luptă să se impună detaşat, pe teren propriu, împotriva coechipierilor lui Messi, de la FC Barcelona. Ultimul sfert de finală, cel dintre FC Porto şi Bayern Munchen, este în direct pe Digi Sport 2, de la 21.45.

Returul sferturilor de finală, transmis pe canalele Digi Sport, va avea loc pe 21 şi 22 aprilie. Tragerea la sorţi a semifinalelor va avea loc pe 24 aprilie, iar meciurile din penultimul act al UEFA Champions League sunt programate pe 5/6 şi 12/13 mai. Finala UEFA Champions League 2015 va avea loc pe Olympiastadion din Berlin, pe 6 iunie.

Sferturile de finală pot fi urmărite LIVE VIDEO şi pe site-ul www.digisport.ro,  de către abonaţii la internet RCS-RDS, dar şi pe telefonul mobil, de către abonaţii Digi Mobil.

>