Breaking news

Digi Sport împlinește pe 23 iulie, patru ani de la prima emisie

Pe 23 iulie 2009 se lansa în România un nou canal de sport, Digi Sport, post tv deținut de compania de cablu RCS&RDS. În cei 4 ani de emisie, canalul sportiv a efectuat peste 35.000 de ore de emisie.

digi sport aniversareMii de transmisiuni în direct, o echipă în continuă dezvoltare, sport de calitate, competiții în exclusivitate, dueluri sportive cu o mare audiență.

Toate fac parte din bilanțul Digi Sport, cel mai complet și complex post de sport din România, care marți, 23 iulie, împlinește 4 ani.

Au fost 4 ani de dezvoltare continuă, 4 ani în care românii au văzut, în exclusivitate, în  La Liga, campionatul spaniol de fotbal, duelurile dintre Barca și Real, evoluțiile echipelor românești în Champions League și Europa League sau derby-urile din Liga I.

Avem fotbal, tenis, handbal, baschet, volei, polo, atletism, rugby, futsal, box, judo, o mulţime de competiţii auto-moto (printre care Moto GP şi Formula 1) şi…….multe surprize! Unele dintre ele, le vom dezvălui pe parcursul lunii august”, spune George Dobre, redactorul șef al Digi Sport.

Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Andreea Răducanu, Florin Bratu și mulți alți sportivi cu care România se mândreste au fost cooptați în echipa Digi Sport în toți acești ani.

La Digi Sport, în fiecare week-end, amatorii de senzații tari pot trăi periculos alături de preferații lor din cursele de Formula 1 si Moto GP, povestile campionilor se  dezvăluie  în emisiunea Fabrica de medalii, prezentată de Andreea Răducan, Radu Naum, Vali Moraru, Andrei Niculescu sau Costi Pruna, comentatori cunoscuți și apreciați în lumea sportului de la noi fac și ei parte din echipa  Digi Sport.

În curând vom avea, în exclusivitate, „Turneul Campioanelor” de tenis de la Istanbul. Alte noutăţi: o emisiune dedicată rezumatelor meciurilor din Liga 1, o campanie de promovare a celor mai talentaţi copii şi juniori din ţară. Ca noutate a toamnei transmite Campionatul european de baschet masculin, o competiție extrem de așteptată de iubitorii acestui sport”, dezvăluie George Dobre din planurile de viitor ale Digi Sport.

În ultimii ani, tenisul a avut un loc de frunte în grilele Digi Sport, toate marile turnee ale lumii, feminine și masculine, au fost în direct și în exclusivitate la Digi Sport.

La zi aniversară, vedetele Digi Sport s-au reunit pentru o ședință foto inedită.

Suntem o echipă, iar faptul că de 4 ani ajungem în casele telespectatorilor noștri cu cele mai bune știri, cele mai tari partide de fotbal, meciuri de excepție în cadrul turneelor de tenis sau handbal nu face decât să ne bucure”, spune Radu Naum, realizatorul emisiunii Fotbal Club.

După 4 ani de transmisiuni în direct ale unor evenimente  sportive  de excepție Digi Sport  și-a propus să continue și în următorii ani, să seteze noi standarde ale excelenței în televiziunea de sport din România.