Breaking news

Digi Sport 2 transmite turneul de tenis de la Paris unde participă și Simona Halep

Digi Sport 2 va transmite în exclusivitate pentru România, turneul WTA de tenis de la Paris, unde Simona Halep  este a cincea favorită a competiției.

simona halep turneu tenis parisDupă sfertul de finală de la Australian Open, Simona Halep revine pe terenul de tenis, în direct și în exclusivitate la Digi Sport 2, în turneul în sală de la Paris, care începe luni, 27 ianuarie.

Românca e favorită numărul 5 a întrecerii din capitala Franței, iar tragerea la sorți a tabloului va avea loc vineri.

În prima și a doua zi de transmisii meciurile vor începe la ora 12:00, iar joi, 30 ianuarie, la ora 14:00.Sferturile de finală se vor disputa vineri de la ora 15:00, semifinalele, sâmbtă, 1 februarie, de la ora 16:30. Finala are loc duminică, 2 februarie, de la ora 16:30.

Simona Halep a jucat și anul trecut în competiția pariziană dotată cu premii totale de 690.000 de dolari, unde a fost eliminată în runda inaugurală de Roberta Vinci, din Italia. În acest an, favorită principală este rusoaica Maria Șarapova.

Digi Sport continuă, după turneul de la Paris, transmisiunile din circuitul WTA și, în săptămâna 10-16 februarie, vor fi în direct meciuri din turneul de la Doha (2,4 milioane de dolari premii), din Qatar, urmate, între 17 și 22 februarie de partidele turneului din Dubai (2 milioane de dolari premii).

>