Digi Film difuzează în decembrie, în premieră în România, Jocurile Foamei

În decembrie, Digi Film va difuza în premieră pentru România, celebrul lung metraj, Jocurile Foamei, „The Hunger Games:Catching with fire” dar și filmul „Need for Speed”.

jocurile foamei - digi filmLuna cadourilor este una plină de surprize la Digi Film. Astfel că, în fiecare zi a lunii decembrie, Moş Crăciun are tolba plină de filme pentru întreaga familie. În plus, în cea mai frumoasă lună din an, Digi Film difuzează, în premieră de televiziune în România, 2 producţii ce au cucerit marile ecrane în primăvara şi vara acestui an: “Need for Speed: Începuturi” şi Jocurile Foamei: Sfidarea”(The Hunger Games: Catching with fire).

Sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 20.00, Moş Nicolae aduce în desaga lui o comedie spumoasă, „Tată fără număr” (Delivery Man), cu Vince Vaughn în rolul principal. “All I want for Christmas”, „O bonă pentru sărbători” (Help for Holidays) sau „Aventură de Crăciun” (Chilly Christmas) sunt doar câteva dintre cadourile de Sărbători pe care Digi Film le-a pregătit pentru telespectatori. Surprizele continuă, pe 14 decembrie, de la ora 20.00, cu premiera „Need for Speed: Începuturi”, film ce a intrat în cinematografe în primăvara lui 2014.

Cu 2 nominalizări la Oscar şi Globul de Aur, pentru Meryl Streep şi Julia Roberts, „August: Osage County” este una dintre cele mai bune producţii ale anului 2013. Vineri, 19 decembrie, de la ora 20.00, pelicula care spune povestea familiei Weston poate fi urmărită la Digi Film.

În Ajun de Crăciun, miercuri, 24 decembrie, de la ora 20.00, canalul de film din portofoliul RCS & RDS difuzează blockbusterul „Jocurile foamei: Sfidarea” (The Hunger Games:Catching with fire).

Luna decembrie se termină la Digi Film în plină de acţiune. Canalul de filme difuzează, în ultima zi din an, de la 17.30, „Transformers 3”, iar de la miezul nopţii „Uimitorul Om-Păianjen” (The Amaizing Spiderman), îi invită pe telespectatorii Digi Film să intre cu poftă de aventură şi în 2015.

>