Breaking news

Digi 24, singura televiziune din România care și-a trimis corespondent la Kiev

Raluca Lunculescu, de la Digi 24, este singurul reporter de știri din România care este în mijlocul protestatarilor din capitala Ucrainei. 

Raluca LunculescuDigi 24 a deplasat la KIev în Ucraina, o echipă formată din Raluca Lunculescu şi Andi Popa în ţara vecină.

Ucrainenii ne-au primit cu braţele deschise. Sunt foarte prietenoşi cu presa străină. Am întâlnit chiar şi câţiva români care ne urmăresc pe www.digi24.ro.  Oamenii de aici sunt foarte dornici să vorbească cu presa, să le arate şi celor din afara ţării ce se întâmplă, tot ce îşi doresc este să îşi facă auzită vocea”, spune Raluca Lunculescu.

 

Corespondentul Digi 24 descrie atmofera din Kiev drept una tensionată: Capitala Ucrainei pare pregătită de o noua revolutie, sunt mii de oameni care vor cu orice preţ schimbarea regimului şi în oraş sunt câteva puncte fierbinţi unde, la orice oră din zi si din noapte, găseşti oameni care protestează.

O întreagă armată de jurnalişti străini urmăreşte, în fiecare clipă, ce turnură iau manifestaţiile de la Kiev. Printre jurnaliştii veniţi din întreaga lume în capitala Ucrainei se află şi corespondenţii Digi 24, Raluca Lunculescu şi Andi Popa.