Breaking news

Digi 24 îți spune duminică seară cu cine au votat românii la prezidențiale

Canalul de știri, Digi 24, va prezenta duminică seară, la ora 21.00, primele estimări ale scorurilor înregistrate de cei 14 candidați la alegerile prezidențiale. Informațiile sunt furnizate în baza datelor oferite de Exit Poll-ul IRES realizat la ieșirea de la urne.

digi 24 - ires

Pe 2 noiembrie, la ora 21:00, Digi24 transmite primele estimări ale rezultatelor alegerilor prezidenţiale, prin intermediul platformei integrate Digi24. Rezultatele exit poll – sondaj la ieşirea de la urne – vor fi disponibile la Digi24HD, pe www.digi24.ro, pe pagina de facebook, pe contul de twitter Digi24 HD, pe telefonul mobil, prin ajutorul internetului, pe platforma www.digi-online.ro, în punctele de prezenta RCS & RDS si magazinele DIGI sau prin intermediul platformei multimedia a magazinului Cocor din Bucureşti.

În ziua alegerilor, aflaţi cele mai importante ştiri ale zilei direct din redacţia de ştiri  a televiziunii, transformată în cartier general – studioul principal Digi24. Programul începe cu un un Jurnal de ştiri, prezentat de Marius Pancu, de la ora 06:00 şi cu o ediţie specială a „Digimatinalului”, prezentată de Anca Dumitrescu şi Cătălin Petre, de la ora 07:00.
De la ora 09:00, programul Digi24 continuă cu informaţii relevante,  ştiri despre prezenţa la vot, probleme apărute în secţiile de votare. Toate acestea se regăsesc într-un buletin de ştiri de 10 ore, prezentat de Liana Alexandru, Roxana Lăzărescu, Sanda Nicola, Tudor Muşat, Alice Iacobescu şi Adriana Muraru, la care contribuie toţi reporterii şi corespondenţii Digi24, din Bucureşti, din ţară, de la Chişinău, Milano sau Madrid.

Pentru prima dată, Biroul Electoral Central va publica, pe pagina sa de internet, din trei în trei ore, datele detaliate privind prezenţa la vot. Digi24  va prelua şi va difuza imediat toate aceste informaţii.

Ora 20:00, ora la care ne apropiem de punctual culminant al unei zile cruciale, este momentul de start al unei editii speciale realizate de Cosmin Prelipceanu care, împreună cu invitaţii săi, analizează desfaşurarea votului şi miza alegerilor, iar la 21:00, prezintă primele estimări ale rezultatului alegerilor: Exit Poll IRES. La ora 22, Emil Hurezeanu şi Cosmin Prelipceanu analizează rezultatul alegerilor.

De la ora 23:00, Elena Vijulie si Luca Niculescu trag concluziile zilei, iar după miezul nopţii, Oana Zamfir şi corespondenţii speciali aduc toate informaţiile despre alegerile prezidenţiale: raportări, numărarea paralelă a voturilor realizată de partitide, cele mai importante declaraţii. Ca în fiecare zi a anului, şi în ziua în care 18.313.698 de români sunt chemaţi să îşi decidă viitorul, la Digi24 informatia e la putere.