Breaking news

Digi 24 își lansează pe 12 noiembrie, la Craiova, cea de-a cincea stație locală

Digi 24 Craiova, cea de-a cincea stație locala a postului național de știri Digi 24, își începe emisia locală pe 12 noiembrie.
Digi 24 continuă să se extindă și deschide cea de-a cincea stație locală și anume la Craiova.
După Iași, Timișoara, Oradea șiConstanța, a venit rândul craiovenilor să aibă în oraș prima televiziune de știri care emite în format ful HD.
Cu o grilă de programe care cuprinde știri, emisiuni informative, emisiuni despre piața forței de muncă, emisiuni de tip mini-doc, Digi 24 Craiova va fi un post de televiziune regional, care emite șapte zile din șapte.
Din echipa de profesioniști Digi 24 Craiova face parte și Ștefania Bătrînca, prezentatoarea primului jurnal de știri Digi 24 Craiova, care va fi difuzat luni, 12 noiembrie, de la ora 19.00.

„Jurnalismul a fost în centrul activităţilor mele încă din liceu. Primul contact cu presa l-am avut în urmă cu şase ani, atunci când mi-am început ucenicia la un ziar local din Craiova. Acolo am scris primele ştiri şi am învăţat că fără informaţie, nu există jurnalism. Am decis să urmez Facultatea de Jurnalism din Craiova şi mi-am continuat drumul în acest domeniu”, a declarat Ștefania Bătrînca pentru digi24.ro.

Prima stație locală a Digi 24 s-a lansat pe 11 iunie la Iași. După două săptămâni, pe 25 iunie, a înceut să emită și Digi 24 Timișoara.

Pe 6 august, televiziunea de știri Digi 24 își lansează cea de-a treia stație locală din România, la Digi 24 Oradea iar pe 17 septembrie și-a început emisia locală și Digi 24 Constanța.

>