Breaking news

Digi 24 Iași își începe emisia din 11 iunie 2012

Digi 24 începe  pe 11 iunie, de la ora 19.00, emisia primei sale stații de știri locale, cea de la Iași, cu o ediție specială de știri locale.

O echipă de jurnaliști consacrați care au strâns în jurul lor tineri entuziaști, atrași de  ideea de a lucra într-o altfel de televiziune de știri, au pus pe picioare un ambițios proiect marca DIGI24.

În grila de programe Digi24 Iași se regăsesc, de luni până vineri, șapte jurnale de știri, un talk-show dedicat subiectului zilei și o emisiune cu informații despre dinamica pieței muncii. Alte două emisiuni săptămânale – una sportivă și alta mini documentar – vin să întregească oferta Digi24 Iași.

Digi 24 Iași va avea canal prorpiu de emisie în Moldova, separat de canalul național Digi 24. Ieșenii vor avea ocazia să afle primele informații esențiale pentru viața lor de zi cu zi, începând cu 6.30, când este programat primul jurnal de știri al dimineții. Acesta are o durată de 15 minute, la fel ca următoarele două jurnale, de la 7.30 și 8.30. Știrile Digi24 Iași vor fi și la orele 13.00 și 16.30 iar principalul Jurnal de știri al zilei va fi difuzat la ora 18.30.

Ultimul Jurnal de știri al zilei va avea loc la ora 21.00. Știrile Digi24 Iași vor fi prezentate de Elena Troia și Andra Petrescu.

Echipei i s-a alăturat jurnalistul Ovidiu Mihaiuc, care va modera talk-show-ul “Vocile Iașiului”, emisiune difuzată de luni până vineri, în intervalul 19.00 – 19.55.

Din 11 iunie, Digi24 Iasi le propune iesenilor o emisiune zilnica despre piata muncii, segmentul cel mai afectat de criza financiară globală. Moderatorul emisiunii “Recrutat în Iași”, difuzată zilnic de la ora 09.00, este Diana Mihalcea.

Un alt jurnalist cu experienta, Ovidiu Minea,  a ales sa faca parte din echipa Digi24 Iasi. El va conduce “Divizia locala”, emisiunea sportiva care isi propune sa aduca in atentia publica sporturile si sportivii care reusesc sa faca performanta in ciuda problemelor legate de bugete. Emisiunea va fi difuzata in fiecare luni, de la ora 20.00.

Digi24 Iasi îi încântă pe telespectatori cu o emisiune-reportaj de excepție, „Turist acasă”, prezentată de Teodora Tompea.

Digi24 Iasi este prima statie  locala dintr-un program amplu de dezvoltare al singurei televiziuni de stiri care emite in format full HD, in reteaua RCS&RDS.

Orașele în care urmează să avem stații locale sunt: Timișoara, Oradea, Constanța, Brașov, Craiova, Cluj Napoca și Galați. Statiile locale urmează să fie o extensie a stației de la București în plan local, atât din punct de vedere vizual cât și al conținutului.

Tot in luna iunie 2012, Digi24 va lansa și stația locală de la Timișoara.