Breaking news

Digi 24 Iași a primit certificatul de nou născut la lansarea din 11 iunie

Lansarea primei stații locale Digi24 de la Iași a fost un real succes. Zeci de personalități locale ieșene au luat parte la evenimentul găzduit de hotelul Select din Iași. Cosmin Prelipceanu și Teodora Trompea au fost amfitronii evenimentului și  i-au invitat pe toți cei prezenți să urmărească, în direct, primul jurnal al Digi24 Iași.

În ziua primei emisii Digi24 Iasi a primit și un dar frumos – un certificat de naștere. Mihai Chirică, director tehnic al Primăriei, a fost cel care i-a înmanat ingeniosul cadou Gianinei Munteanu, producător general Digi24 Iași.

”A fost un gest minunat, vom păstra certificatul nostru de naștere în redacție, să ne aducă aminte de această zi”, spune Gianina Munteanu.

Vedeta serii a fost întreaga echipă Digi24 Iași, 40 de jurnaliști profesioniști care și-au făcut din profesie un crez. Au suflat în tort și s-au bucurat de aplauzele sincere ale celor prezenți la evenimentul de lansare a stației regionale Digi24 Iași.

În grila de programe Digi24 Iași se regăsesc, de luni până vineri, șapte jurnale de știri, un talk-show dedicat subiectului zilei și o emisiune cu informații despre dinamica pieței muncii. Alte două emisiuni săptămânale – una sportivă și alta mini documentar – vin să întregească oferta Digi24 Iași.