Breaking news

Digi 24, ediție specială a Jurnalului de seară, dedicată Zilei de 9 Mai

loading...

Postul de știri Digi 24, pregătește astă seară o ediție specială a Jurnalului de seară, dedicată zilei Europei. Zilei Independenței și Victoriei.

digi 24 - ziua europei 9 Mai – Ziua Victoriei, Ziua Independenţei, Ziua Europei. 9 mai 2014 – ziua în care Vladimir Putin oferă lumii intregi un spectacol impresionant şi voit intimidant al renaşterii forţei militare a Rusiei.

De la ora 20.00, în ediţia specială a “Jurnalului de Seară”, Cosmin Prelipceanu şi invitaţii săi vorbesc despre cât şi cum s-a schimbat lumea de la capitularea Germaniei în 1945 şi până acum, şi îşi reamintesc de ce există, practic, două zile ale victoriei Aliaţilor.

Cosmin Prelipceanu si invitaţii săi, istoricul Filip Iorga şi jurnalistul Elena Vijulie, vor fi în direct din faţa Palatului Regal,  locul pe unde, în urmă cu 69 de ani, a trecut defilarea prilejuită de victoria împotriva lui Hitler.

Ei vor vorbi despre 9 mai 1877, ziua în care a fost citită în Parlament proclamaţia independenţei de stat a României, dar şi despre 9 mai 1950, Ziua Europei.

De la ora 21.30 analistul politic Emil Hurezeanu se alătură dezbaterii în cadrul ediţiei speciale a „Jurnalului de seară”.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian