Breaking news

Digi 24 difuzează din 1 martie un SuperJurnal cu Toni Grecu

Pe 1 martie, la împlinirea a 3 ani de emisie, Digi 24, postul de ştiri care aduce informaţia la putere,  le propune telespectatorilor un format unic pe piaţa de televiziune din România, un „Superjurnal”.

digi 24 - superjurnalNoul jurnal din grila Digi 24 va ju unul distractiv și va fi realizat și prezentat de Toni grecu, împreună cu echipa lui formată din: Claudiu Maier, Jojo, Cătălin Neamţu, Iulian Postelnicu, Cosmin Natanticu, Gicu Andreescu-Gojira.

“Orice ştire proastă poate deveni o glumă bună!” Este deviza sub care debutează, din 1 martie, când Digi24 împlineşte 3 ani de existenţă, de la ora 22.00, emisiunea “Superjurnal”.

„Superjurnal este o emisiune de ştiri comentate, opinii, reportaje originale şi interviuri cu personalităţi marcante ale vieţii publice de la noi. Scopul programului este acela de a informa şi de a relaxa sau distra oamenii, în egală măsura, având ca materie primă actualitatea imediată. Este un program fierbinte, dacă pot să spun aşa, şi asta îl diferenţiază în mod esenţial de Serviciul Român de Comedie care este un proiect bazat pe ficţiune, cu o producţie amplă, ce se putea întinde şi pe trei, patru săptămâni pentru o ediţie. Acum, o ediţie SUPERJURNAL se scrie, se filmează şi se difuzează în interval de patru zile. Munca este foarte intensă, dar aşa e viaţa la ştiri, trebuie să fii conectat total cu realitatea”, spune Toni Grecu.

Din echipa care va realiza emisiunea la Digi24 mai fac parte Claudiu Maier, Jojo, Cătălin Neamţu, Iulian Postelnicu, Cosmin Natanticu, Gicu Andreescu-Gojira. Toni Grecu dezvăluie câteva dintre secretele emisiunii. „Ei nu vor interpreta niciodată personaje, vor fi ei inşişi, ca orice prezentatori de ştiri. Emisiunea se bazează, în primul rând, pe conţinut, pe text şi pe imaginile reale preluate de pe sursele de ştiri. Umorul de situaţie specific scheciului este înlocuit cu umorul de text. E un pariu greu, sper să îl câştigăm.”

După ce au realizat nenumărate emisiuni de divertisment Toni Grecu şi echipa lui intră, din 1 martie, de la ora 22.00, în casele telespectatorilor Digi24: DIGI este la ora actuală o platforma tv în creştere puternică, e proaspătă şi foarte dinamică. La Digi24, pe lângă echidistanţa şi profesionalismul celor de aici,  cel mai mult îmi place calitatea imaginii şi a conţinutului şi mă refer aici la toate staţiile DIGI. Având ştiri, fotbal, sport în general, muzica, film si documentare, cred că lipsea din lista un ingredient de bază, divertismentul. Sperăm ca noi, prin „Superjurnal”, să  reprezentam un început bun pe această direcţie. Superjurnalul” de la Digi24 va aduce, în fiecare duminică, în casele telespectatorilor,  o viziune amuzantă şi amuzată asupra realităţii de zi cu zi. “Vom face glume pe seama ştirilor reale. Ce ne oferă piaţa cu aia lucrăm. Deci, facem glume cu oricine se evidenţiază în acea săptămână. Spre exemplu ne pare rău ca nu am prins tot scandalul legat de Elena Udrea în timpul sezonului, însă sunt sigur că vom recupera.

În trecut, Toni Grecu a realizat emisiuni de divertisment la TVR 1, Pro TV și Antena 1.