Breaking news

Digi 24 Constanța transmite în premieră un meci de volei din Liga Campionilor

În premieră pentru o televiziune regională, Digi 24 Constanța, va transmite marți, partida dintre Robur Tiboni Urbino şi CS Tomis 2004 Volei Constanţa, din Liga Campionilor.

Sportul este rege marți seara la Digi 24 Constanţa, prima stație regională care transmite în direct o partidă de volei din cea mai importantă competiție intercluburi din Europa.

De la ora 21.30 iubitorii voleiului se vor delecta, în direct, cu partida din Liga Campionilor dintre Robur Tiboni Urbino şi CS Tomis 2004 Volei Constanţa.

În primul rînd este un meci foarte important pentru volei-ul feminin constănţean, este debutul în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume. Digi24 Constanţa va transmite în direct, de la Urbino, meciul dintre echipa italiană şi CS Tomis 2004 Constanţa, ceea ce înseamnă şi o premieră în rîndul televiziunilor regionale. Suntem mândri să spunem că suntem prima televiziune regională din România care transmite, în direct, un meci de Liga Campionilor la volei”, a declarat Bogdan Bulbeş, producător general la Digi 24 Constanţa.

Transmisiunea directă a meciului va fi precedată, de la ora 21:20, de o ediţie specială a emisiunii Divizia locală, moderată de Tudorel Ene.

Acesta, împreună cu invitatul său, Serhan Cadâr, fost arbitru internaţional de volei, actual director executiv al echipei de volei masculin CVM Tomis Constanţa, va comenta prestaţia fetelor noastre şi a adversarelor.

După încheierea meciului,într-o ediție specială, Tudorel Ene şi Serhan Cadâr vor trage concluziile şi vor analiza meciul.

>