Breaking news

Digi 24, cea mai citată televiziune din România în presa scrisă

loading...

Digi 24, singura televiziune de ştiri din România, care emite full HD, este, potrivit unui studiu mediaTRUST, cel mai citat post de televiziune în presa scrisă.

digi 24 - sursa ziareDigi 24 a reuşit să devină prima sursă de informare pentru presa scrisă din rândul tuturor posturilor TV din România.

Potrivit studiului realizat de mediaTRUST, Digi 24 se clasează pe prima poziţie şi în topul celor mai citate surse media din presa scrisă, cu 41 de menţiuni,  devansând astfel  Pro TV, Antena 1, b1 Tv, Realitatea TV sau Antena 3.

Raportul mediaTRUST este realizat pe baza a 401 de materiale referitoare la publicaţii tipărite, online, posturi radio şi TV, care au apărut în perioada 01 – 31 decembrie 2013 în presa scrisă. Analiza companiei de monitorizare  a presei include toate materialele din presa tipărită care au citat diferite surse media (publicaţii print, online, radio şi TV).

Digi 24 s-a lansat pe 1 martie 2012 fiind cea mai tehnologizată televiziune de știri din România, ce are în prezent șapte stații locale la: Iași, Craiova, Cluj, Timișoara, Oradea, Constanța și Brașov.

loading...