Breaking news

Digi 24 a cumpărat postul regional de știri Transilvania Live

Digi 24, canalul național de știri al RCS&RDS, a cumpărat postul regional de știri, Transilvania LIVE ce emite din Cluj Napoca.

transilvania liveTransilvania Live, postul regional de știri care emite de la Cluj Napoca, a fost vândut către trustul media al RCS&RDS și va fi transformat în stație locală a Digi 24.

Transilvania Live a fost lansat pe 19 decembrie 2011, ca și post de știri regionale din Transilvania.

Vasile Dâncu, președintele Consiliului de Administrație al Transilvania Media Group, confirmă cu jumătate de gură vânzarea televiziunii.

”Când se va întâmpla exact vom anunța oficial. Am stabilit în principiu că așa se va întâmpla. Este o mare probabilitate să vindem, dar încă nu s-au semnat actele finale”, a declarat Vasile Dâncu pentru StirideCluj.ro.

Transilvania LIVE are în acest moment circa 100 de angajați, iar unele surse vorbesc de disponibilizarea a circa 50% dintre aceștia.

În acest moment, acționariatul Transilvania LIVE este format din Arpad Paszkany, Vasile Dâncu și Ioan Rus. Trustul mai deține și postul Look TV dar și publicațiile Transilvania Reporter, site-ulrile citynews.ro și domnuleprimar.ro și CD Radio.

Audiența foarte slabă pare să fie motivul vânzării televiziunii către Digi 24. Transilvania Live se afla la sfârșitul anului 2012 pe ultimul loc în audiențele televiziunilor care emit la nivel național.

Astfel, Transilvania Live ar deveni cea de-a șaptea stație locală al Digi 24.