Breaking news

DIFERIT | Concept nou de depozite de închiriat în Brașov

Conceptul imobiliar prezentat pe www.modulis.ro este diferit în sens bun, dar înainte să intri pe site și să vezi prezentarea, citește mai jos câteva lucruri de interes pe marginea acestui subiect.

Precum în întregul sector al construcțiilor, evoluția tehnologică, de viziune și a dotărilor se observă inclusiv în ceea ce privește parcurile logistice. Depozitele au încetat demult să mai fie privite drept simple hale ruginite și reci, oricum mărfurile trebuiau protejate mai bine, iar condițiile de depozitare s-au îmbunătățit constant cu fiecare construcție nouă.

Depozite de închiriat cu avantaje tehnologice

Ceea ce face interesant proiectul Modulis, ceea ce-l diferențiază de alte ansamble existente de depozite de închiriat, este interesul total față de tehnologie și față de avantajele utilizării inovațiilor tehnologice. Dacă necesarul de energie al fiecărui depozit de închiriat poate fi acoperit prin energie solară, de ce să nu montăm panouri solare pe acoperiș?, s-a întrebat dezvoltatorul Qualis Properties. Și astfel, fiecare hală de închiriat de la Modulis este prevăzută cu panouri solare.

Dacă trebuie dezvoltată infrastructura pentru mașini electrice, de ce să nu participăm la acest demers?, s-a întrebat dezvoltatorul Qualis Properties. Iată de ce pe www.modulis.ro vei observa, aparent fără legătură, precizări cu privire la cel mai rapid HUB fast-charge din regiune; aici vor opera douăzeci de stații de încărcare rapidă, cu porturi uzuale pentru încărcarea mașinilor electrice sau hibride.

Brașovul abia așteaptă astfel de viziuni, de mindseturi – nu că n-ar fi întâlnit niciodată sau că lucrurile stagnează în oraș, ci pentru că are cu adevărat nevoie de acest lucru și chiar merită să se dezvolte cu privirea înainte, spre viitor. Depozitarea de mărfuri este ceva de bază în lanțurile de aprovizionare care trebuie să funcționeze atât de bine astăzi ca să facă față standardelor cu care piețele s-au obișnuit deja. Serviciile de depozitare pe termen mediu sau chiar scurt sunt la ordinea zilei, depinde acum cine le prestează mai bine.

Strategia privind halele de depozitare Modulis

Deși nevoia de depozitare este una stringentă, companiile care vor să își dezvolte operațiunile gândesc ca la șah, cu doi pași înainte. În cazul Modulis, acești doi pași înainte privesc depozite de închiriat care vor fi gata în viitor. În viitorul apropiat, așa că stai liniștit, ideal este ca strategia de dezvoltare să includă închirierea unor hale la Modulis, în interiorul orașului, în Brașov – dar într-o zonă aleasă bine, lângă Șoseaua de Centură.

Acestea au fost câteva explicații despre acest nou proiect imobiliar privind spațiile de depozite de închiriat în Brașov. Prezentarea proiectului, făcută bine de tot pe site-ul Modulis, te lămurește privitor la fiecare aspect de interes, de la materialele de construcții folosite și până la dotări, utilități, dispuneri, suprafețe și multe, multe altele.

Vei vedea nu numai lucruri care țin de depozite în sine, ci și de cum vor fi ele administrate și prin asta cum vei putea beneficia de un real partener logistic, cum vei prospera alături de el. Și cum te poți extinde pe viitor. Iată angajamentul Qualis Properties în relația cu viitorii clienți – și iată de ce Modulis este ceva diferit în sensul bun.

>