Breaking news

Diaspora se răzbună pe politicieni. Românii se înscriu masiv în Noua Românie

Românii din Diaspora se revoltă față de actuala clasă politică și îi înving cu propriile arme. Români din Diaspora sunt sătui până peste cap de actuala clasă politică și s-au decis să nu îi mai lase la cârma țării. Așa cum l-au pus pe Iohannis Președinte, românii din Diaspora, cu ajutorul celor din țară sunt hotărâți să schimbe din temelii și Parlamentul României.

steag tricolor protestDacă la locale nu își pot manifesta dreptul de vot în afara granițelor țării, românii din Diaspora se mobilizează încă de pe acum pentru alegerile parlamentare. Pentru că își doresc cu adevărat o Nouă Românie, românii din Diaspora au decis să se implice masiv în proiectul Noua Românie.

Cu ajutorul unui grup de tineri, românii din Diaspora au pus bazele unui proiect curat și ambițios care va da naștere în 2016 la o Nouă Românie.

Diaspora spune clar și răspicat că nu mai are încredere în actuala clasă politică și nici în Klaus Iohannis care i-a dezamăgit crunt. Acum, românii din Diaspora își îndreaptă privirea și își pun speranțele în acest nou proiect curat format de tineri care nu au mai făcut politică.

Principalul motiv pentru care românii din Diaspora se alătură masiv noului proiect este tocmai faptul că e format din tineri neafiliați politic și că nu se acceptă în partid traseiști politici.

Partidul Noua Românie s-a lansat pe 1 septembrie 2015 și în medie, un român se înscrie în fiecare oră în Noua Românie.

De la studenți, muncitori în construcții, amenajări interioare, șoferi, menajere, secretare sau antreprenori, toți aflați în afara granițelor țării, s-au înscris în PNR pentru că spun la unison că s-au săturat să trăiască printre străini, s-au săturat să nu facă nimic pentru țara lor. Vor schimbarea reală, vor fapte, nu discuții și promisiuni sterile, vor o țară ca afară și asta în 2016, când PNR va intra în Parlamentul României și va începe curățarea țării de sus, din vârful piramidei.

Diaspora e pregătită ca la alegerile parlamentare din noiembrie 2016 să producă marea lovitură cu Noua Românie, la fel cum s-a întâmplat în 2014 cu Iohannis. Însă de astă dată au garanția că nu vor mai fi înșelați, și asta pentru că de astă dată ei sunt parte din acest proiect. Ei au puterea de decizie cot la cot cu românii din țară. Împreună dezvoltă acest proiect politic și împreună produc schimbarea reală. Se înscriu, se implică și decid pentru ei, pentru România.

Fără implicare nu există schimbare. Fără muncă în echipă nu ai cum să reușești să schimbi ceva în România. Fără să iei atitudine și să construiești alături de alți români care vor același lucru, vom rămâne mult și bine tot cu actuala clasă politică coruptă și incompetentă.

Înscrie-te în Partidul Noua Românie, AICI.

Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.

>