Breaking news

Diana Bulimar, patru medalii la reuniunea internațională din Olanda

Gimnasta Diana Bulimar este în formă maximă. Românca a cucerit în cadrul reuniunii internaționale de la Alphen aan den Rijn din Olanda, patru medalii, trei de aur și una de argint.

bulimar si iordacheDupă argint și bronz la Europenele de la Moscova, Diana Bulimar a cucerit la reuniunea internațională din Olanda, patru medalii, trei de aur și una de bronz.

Diana Bulimar pare să fie în formă maximă cu o lună înainte de debutul Mondialelor de Gimnastică din Belgia.

Duminică, în cadrul competiției internaționale de la Alphen aan den Rijn din Olanda, Diana Bulimar a cucerit aurul la bârnă și sol, și bronzul la paralele.

În finala de la bârnă, Bulimar a fost notată cu 14.533, iar în finala de la sol cu 14.300. În timp ce la paralele, cu nota de 13.733 a obţinut medalia de bronz.

Sandra Izbaşa, campioana olimpică de la Londra, a obţinut în Olanda medalia de argint la sol, cu nota de 14.133.

Cele trei medalii cucerite azi, se adaugă la aurul de la individual compus cucerit sâmbătă tot în olanda, la aceeași reuniune internațională.

Concursul internațional de gimnastică de la Alphen aan den Rijn a fost un test important în pregătirea celei de a 44-a ediţii a Campionatelor Mondiale, care vor avea loc la Antwerp (Belgia), între 30 septembrie şi 6 octombrie.