Breaking news

Diana Bulimar ratează Mondialele de Gimnastică din China din cauza unei accidentări

Ghinion teribil pentru gimnasta Diana Bulimar.  Din cauza unei accidentări la genunchi, sportiva nu va putea evolua la Mondialele din China, desfășurare în luna octombrie la Nanning.

diana bulimarPentru al doilea an consecutiv, Diana Bulimar ratează Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică, din cauza accidentărilor.

În 2013, Diana Bulimar s-a accidentat cu o zi înainte de debutul Naționalelor de Gimnastică de la București, astfel că a rata Mondialul de la Antwerp, Belgia.


Se pare că ghinionul se repetă și în acest an, când tânăra gimnastă, componentă a lotului olimpic de senioare al României, s-a accidentat din nou.

Și de astă dată, una din speranțele României la aurul mondial, va rata atât Naționalele României cât și Mondialul din China desfășurat în luna octombrie la Nanning.

Genunchiul Dianei Bulimar a cedat şi gimnasta este nevoită să facă repaus total. Medicii de la Viena au asigurat-o însă pe Diana că îşi va reveni repede dacă respectă indicaţiile lor!

În vârstă de 18 ani, Diana Bulimar are în palmares o medalide de bronz la Jocurile Olimpice (cu echipa) şi două de aur (cu echipa), una de argint (bârnă) şi una de bronz (sol), la Campionatele Europene.

Lipsa Dianei Bulimar din echipa națională a României, reduce simțitor șansele echipei de a obține o medalie pe echipe la Mondialul din China. În aceste condiții, antrenorii lotului olimpic sunt nevoiți să găsească rapid o înlocuitoare și să apeleze la o gimnastă mai puțin experimentată sau chiar debutantă la o competiție majoră, precum Mondialul din China.