Breaking news

Dezvăluiri incendiare la „Distracția pe vremea mea” de la Antena 2

Irina Cordoneanu dă startul distracției la Antena 2, sâmbătă seară, alături de Daniel Iordăchioaie, Bogdan Vlădău și Shaka Muv.

vladau - antena 2Prima ediție a emisiunii ”Distracție pe vremea mea”, din 2013 începe sâmbătă seară la Antena 2. Irina Cordoneanu și invitații săi fac dezvăluiri incendiare despre felul cum se distrau ei în tinerețe.

Toată lumea știe cât de bine cântă Daniel Iordăchioaie. Și cu toții știm cât de mult îi place să facă spectacol.

Multe întâmplări însă, din spatele cortinei sau din viața artistului, necunoscute până acum, au fost dezvăluite de cântăreț, cu mult umor, în emisiunea “Distracția pe vremea mea”, în ediția de sâmbătă 2 februarie.

Puțini și-au imaginat vreodată că Daniel Iordăchioaie a avut parte nu doar de propuneri indecente de la persoane de același sex, ci și de gesturi ….nepotrivite.

Am avut parte de gesturi nepotrivite de la un coleg de breaslă mult mai în vârstă! Aveam spectacol. Eu schimb în fiecare show două sau trei ținute. Eram în cabină și mă schimbam când a intrat peste mine un coleg de breaslă, mult mai în vârstă. M-a apucat zdravăn de părtile intime și mi-a zis: Văd ca ai cu ce! Așa de tare m-am emoționat, era și mai în vârstă. I-am răspuns: Vă rog frumos să ieșiți afară! Mi-a replicat: Dragă, dar pot să-ți fiu tată. Răspunsul meu a fost ferm: Până una alta voiați să-mi fiți mamă. Hai, pa!”, a povestit Daniel Iordăchioaie.

Cum s-a încheiat întreaga tărășenie, aflați sâmbătă seara de la zece, pe Antena 2.

 

Shaka Muv, cântăreața noastră cu păr negru și ochi albaștri de înger, confirmă preocuparea bărbaților pentru…dimensiuni.

Este frumoasă. Este talentată. Este o apariție. Dincolo de toate acestea are umor și darul povestirii.

 

Cele mai incitante discuții despre sex le-am purtat cu prietena mea cea mai bună. Ne spuneam orice, disecam orice. Îi puneam orice fel de întrebare și, la rândul meu, ofeream detalii. De exemplu, am intrebat-o Și al tău iubit cum e? Ea mi-a arătat: Așa!”, a povestit, râzând, cântăreața.

Până unde mergeau fetele cu destăinuirile, dar care a fost și reacția celorlalți invitați din platou la aceste confidențe, aflați sâmbătă seara de la 10, în cadrul emisiunii “Distracția pe vremea mea” de la Antena 2.

Manechin cunoscut, de curând s-a lansat și în industria muzicală, Bogdan Vlădău recunoaște că e un împătimit al chat-ului: Îmi place să vorbesc despre sex cu prietena mea în timp real.

Ceea ce nu-i place însă este jocul de poker pe dezbrăcate: Nu aș juca așa ceva, pentru că nu știu poker deloc și, pe cuvânt, sunt un tip pudic.

Ce a răspuns însă la replica prezentatoarei Irina Cordoneanu, care-l văzuse la o prezentare îmbrăcat doar într-o pereche de boxeri transparenți, aflați sâmbătă seara, de la ora 10, în cadrul emisiunii “Distracția pe vremea mea”.