Breaking news

DEZVĂLUIRE. Sorin Blejnar: Cunosc situaţia familială a lui Adrian Ţuţu

O declaraţie şocantă s-a strecurat într-un articol al publicaţiei online Gândul. Sorin Blejnar, controversatul preşedinte ANAF, a declarat că era la curent cu situaţia financiară dificilă în care se afla Adrian Ţuţu până la momentul câştigării concursului “Românii au telent” de la Pro TV.

adrian_tutu_romanii_au_talent_sorin_blejnar_pdl_adrian_sarbu1Blejnar a declarat că “regretă că nu-l poate scuti pe Adrian de plata impozitului”, după cum scrie Gândul. Blejnar: “Îmi pare sincer rău, pentru că e o situaţie specială, îi cunosc situaţia familială (!) şi nu aş fi vrut să îi diminuez bucuria câştigării premiului.”

Declaraţia şocantă s-a strecurat într-un articol apărut miercuri, 27 aprilie. Intenţionat sau nu, Blejnar dezvăluie faptul că îl ştia pe Adrian Ţuţu. Momentul de sinceritate al lui Blejnar a fost exprimat într-o notă deosebit de familiară faţă de concurentul favorizat prin regia celor de la Pro TV, pentru câştigarea premiului în valoare de 120.000 de euro.

Statul va impozita câştigul cu 19.200 de euro, iar hip-hopărului îi va reveni suma impresionantă de 100.800 de euro. Cu aceşti bani Adrian Ţuţu ar putea cumpăra aproximativ cinci apartamente cu o cameră în Bucureşti. Menestrelul de hip-hop a declarat însă că nu este decis ce va face cu avearea pe care Pro Tv i-a pus-o în braţe.

Adrian Ţuţu cântă românilor despre alcool, femei şi organe genitale [VIDEO].

Naţionalism dezlănţuit la Pro TV, pe numărul menestrelului de hip-hop Adrian Ţuţu.

adrian_tutu_romanii_au_talent_sorin_blejnar_pdl_adrian_sarbu