Breaking news

DEZAMĂGIRE | Simona Halep, eliminată în primul tur la Madrid

loading...

Simona Halep a fost eliminată duminică, încă din primul tur la turneul Masters 1000 de puncte de la Madrid. Din cauza acestui eșec, he luni, Halep cade pe locul trei mondial.

halep simonaEliminare bombă la Madrid. Simona Halep, cap de serie numărul doi și finalista din 2014, a fost eliminată încă din primul tur, în două seturi, de franțuzoaica Alize Cornet.

După ce a ratat două mingi de set, Halep  a pierdut primul set în tie-break cu 6-7(6-8), iar în setul doi și-a pierdut serviciul la scorul de 2-2, și la 3-5.

Halep a fost ștearsă în joc, a avut din nou probleme la serviciu, a așteptat ca franțuzoaica să greșească, lucru care nu s-a întâmplat.

În setul doi, franțuzoaica a avut opt mingi de break, și le-a fructificat pe două dintre ele, suficient pentru a-și adjudeca victoria.

Halep a returnat în pare parte mingile afară, afișând o atitudine delăsătoare ca și cum ar fi fost extenuată și fără lipsă de concentrare în joc.

Eliminarea prematură de la Madrid o costă enorm pe Simona Halep. De luni, românca revine pe locul trei mondial, după doar o săptămână de stat pe locul doi. semn că această poziție nu îi este pe plac întrucât nu mai joacă nimic. La fel s-a întâmplat și în 2014 când a devenit locul doi mondial. Românca a adunat cinci eșecuri usturătoare în perioada de 56 de zile cât a stat pe locul doi mondial.

Simona Halep pierde 640 de puncte WTA pentru că azi a fost eliminată în primul tur la Madrid. În 2014, Halep pierdut finala de la Madrid în fața rusoaciei Maria Sharapova.

loading...