Breaking news

Devenit cunsocut după ce a făcut senzație într-un show al trupei Kittens

loading...

Băiatul care a făcut senzație într-un club din Tulcea, în timpul show-ului fetelor de la Kittens, și care  ”s-a făcut roșu la față și a transpirat tot de rușine”,  este barman în respectivul club și îl cheamă Marius Dumitru.

dumitrumariusDeși spune că e adevărat că a transpirat și că s-a înroșit la față, Marius ne și explică motivul  exact al îmbujorării la față. ”La un moment dat fetele au strigat în mulțime , “hai să facem ceva crazy” bineînteles că nimeni nu le-a ajutat pe fete la această cerere , apoi au mai adăugat “nu e nimeni în stare să facă ceva crazy ?” unde eu am zis că se poate și m-am oferit. Ieșind din bar am făcut câteva elemente de breakdance pe piesa respectivă ,  iar după câteva minute prestate e deajuns să transpiri și să roșesti pentru că elementele de breakdance făcute sunt din categoria power moves.  Nu sunt eu genul care să roșesc sau să transpir la prestatia celor două fete”, a declarat Marius.

Chiar dacă  în acest moment Marius își câștigă existența din job-ul de barman, el nu este străin de fenomenul muzică. În anul 2000 împreună cu prietenul lui Cătălin Uriașu, au înființat trupa de break dance No limitmarius1După doar un an a ajuns la București  și a făcut battle cu băieții de Simplu. Însă experiența și-a spus cuvântul, deși au pierdut întrecerea, membrii trupei  No limit, au învățat din respectiva confruntare și câteva mișcări specifice  break dance-ului. În anul 2005 au câștigat locul trei la festivalul concurs “Speranțele Dobrogei” iar în 2007 au trecut de etapa pe Dobrogea la selecția concursului Megastar. Au susținut mai multe concerte pe plan local plus câteva colaborări bifate de Cătălin alături de  artiștii locali Rapsodik , Fanas , Microdoctorul și BeatBo. Cei doi membrii ai trupei, sunt doi tineri talentați care își doresc să ajungă în prim planul muzicii românești. Deși talent au, partea financiară le crează multe obstacole ce îi ține departe de lumina relfectoarelor. De ceva vreme Marius și Cătălin au început să lucreze la câteva piese și promit că în curând ne vor prezenta rezultatul muncii lor.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>