Breaking news

Deții un local menit pentru petreceri? TOP 4 lucruri care nu ar trebui să lipsească din baia clienților

În 2022, contează din ce în ce mai mult să pui accent și pe cele mai mici detalii pentru a îți diferenția restaurantul, barul sau localul de cel al competiției.

Oamenii nu îți trec pragul doar pentru a savura o băutură și a pleca, ci vor să se simtă cât mai bine în locația ta. Astfel, trebuie să găsești constant moduri inedite prin care să îți faci clienții să se simtă special, chiar și atunci când vine vorba de toaleta clienților. 

TOP 4 lucruri care nu ar trebui să lipsească din toaleta clienților:

  • Produse de igienă 

Primul lucru pe care poți să îl faci pentru a transforma toaleta clienților din localul tău este să adaugi coșulețe cu produse de igienă. Acestea vor fi cu siguranță de mare ajutor, mai ales după ore de dans și distracție. Pentru a păstra totul cât mai igienic, optează pentru deodorante spray, ce pot fi folosite de către mai multe persoane, în schimbul celor stick sau roll-on. Alte lucruri pe care le poți adăuga în coșulețe sunt ață dentară, șervețele umede și  șervețele sau dischete demachiante. Totodată, în baia femeilor poți introduce o cutie cu absorbante, astfel încât clientele tale să nu aibă niciodată surprize neplăcute.

  • Dispensere de hârtie

Deși poate părea de la sine înțeles, un alt lucru ce nu ar trebui să lipsească din toaletă este dispenserul de hârtie. Acesta este mult mai igienic și util față de uscătoarele clasice de mâini, șervețelele putând fi folosite în mai multe situații. Asigură-te că alegi unul cu senzori, astfel încât să fie mult mai accesibil atunci când ai mâinile ude. Poți alege din gama de dispensere pentru hartie de la Arli pentru a îl găsi pe cel care se potrivește mai bine cu toaletele din localul tău. 

  • Soluție de dezinfectat capacul de WC 

O altă modalitate de a îți transforma baia localului și a îți face clienții să se simtă îngrijiți este să adaugi în cabine soluții de dezinfectat capacul de la WC. Poate ție ți se pare un detaliu minor, dar pentru alte persoane poate face o mare diferență, mai ales dacă există deja stropi pe colac și nu au cu ce să îi șteargă. De asemenea, există și varianta hârtiilor de protecții pentru capacul de wc, care sunt la fel de utile și, poate în anumite cazuri, mai ușor de folosit.

  • Un colț amenajat pentru poze

Pentru majoritatea oamenilor care participă la o petrecere, baia nu reprezintă doar un loc unde să se revigoreze și să își facă nevoile, ci și un spațiu perfect pentru poze, fiind destul de liber. De aceea, un ultim lucru care nu ar trebui să îți lipsească din toaleta clienților este un colț amenajat pentru poze. Poți fie să adaugi un perete de o culoare vibrantă și câteva tablouri interesante, un fotoliu cu o măsuță plină de obiecte de decor, fie, dacă nu ai destul spațiu, să înlocuiești oglinzile clasice cu unele unice și diferite. Optează pentru oglinzi cu rame deosebite, pe care poți mai apoi să le vopsești în orice culoare vrei tu. Clienții tăi sigur vor fi surprinși și încântați de această schimbare.

Așadar, dacă vrei ca locația ta să fie diferită de cea a concurenței, contează să pui accent până și pe cele mai mici aspecte, chiar dacă pentru tine nu par atât de importante. Ia în calcul toate nevoile pe care le-ar putea avea clienții tăi și asigură-te că ai lucrurile necesare în toaletă, făcându-i astfel să își dorească să îți mai treacă pragul. 

Sursa foto: unsplash.com