Breaking news

Detalii şocante despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Iată ce i-ar fi putut salva viaţa

Noi detalii şocante ies la iveală despre moartea tragică a creatorului de modă, Răzvan Ciobanu. Designerul petrecuse toată noaptea în club la Sunwaves iar apoi a plecat cu maşina unei prietene pentru a ajunge la Bucureşti.

Potrivit martorilor care se aflau în cadrul festivalului din Mamaia, Răzvan Ciobanu nu ar fi părut băut sau sub influenţa drogurilor. În 2018, designerul a recunoscut că este consumator. Se pare că Răzvan Ciobanu ar fi avut probleme cu banii. La festival a stat la o masa VIP a unor prieteni.

O sursă din anturajul designerului, a declarat pentru candan.ro faptul că Răzvan Ciobanu moda şi-a mintit familia că este în Vâlcea, pe toata perioada sarbatorilor pascale.

“Răzvan a fost împreună cu mai mulți amici la un festival de muzică foarte popular în staținea Mamaia. A stat acolo până spre seară. La un moment dat, și-a rugat o prietenă să-i împrumute mașina pentru că luni dimineață trebuie să fie la București. Nu părea deloc beat sau drogat la eveniment. El își lăsase autoturismul acasă, astfel că fata a acceptat. I-a promis că va reveni a doua zi la festival și că îi va înapoi mașina. Ulterior, a luat cheile, s-a desprins de grup și a plecat spre București. Nu apucase să-și dea brățara jos, dovadă că a murit cu ea la mână. La festival, a stat o perioadă la VIP, unde s-a distrat ca un om normal”, au povestit martorii prezenți în apropierea lui Răzvan Ciobanu in exclusivitate pentru Cancan.ro 

Dacă ar fi purtat centura de siguranţă, Răzvan Ciobanu ar fi fost în viaţă. Însă designerul nu a purtat centura astfel că în momentul în care maşina a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de copaci, Răzvan Ciobanu a fost aruncat puternic din maşină şi a murit din cauza leziunilor suferite.

Maşina în valoare de 100.000 de euro, marca Range Roverul, era înmatriculată însă pe numele partenerei lui Iulian Cercel, Mădălina Ignatuc.

 

>