Breaking news

Detalii incendiare din culisele show-ului ”Te cunosc de undeva!”

loading...

Până să înceapă la televizor  cel de-al șaselea sezon al show-ului transformărilor, concurenții de la “Te cunosc de undeva!” au intrat în pielea primelor personaje, încă de la filmarea spotului de promovare al emisiunii care va reîncepe, la Antena 1, din 13 septembrie.

te cunosc de undeva - making off“Te cunosc de undeva!” revine la Antena 1, cu o ediție Gold, pe 13 septembrie. Cei mai buni artiști-concurenți care au participat la cele cinci sezoane desfășurate până acum se vor  reuni într-un sezon al campionilor transformărilor.

Pepe, Lora, Maria Buză, Rona Hartner, Jorge, Florin Ristei, CRBL și Anda Adam, cei mai buni opt artiști-concurenți ai celor cinci sezoane de până acum, fac show la Te cunosc de undeva.

Așadar, cu această ocazie, Pepe a intrat în pielea lui Joe Cocker, Lora în cea a lui Bob Marley, Anda Adam a fost Freedie Mercury, iar Maria Buză – Rod Steward, CRBL a devenit Sofia Vicoveanca, iar Jorge – Marilyn Monroe, Rona s-a transformat în Michael Jackson, iar Florin Ristei în Tina Turner.

Jorge a venit la filmare însoțit de cele două fetițe, Soția sa era plecată în străinătate, cu treabă și, pentru o săptămână, acestea rămăseseră doar în grija lui. “Este pentru prima oară când rămân singur cu fetele”. Pentru că tati urma să se transfome în Marilyn Monroe și trebuia să arate impecabil, cele două fetițe i-au făcut manichiura cu o ojă roșie, de divă.

Înainte să intre în pielea Sofiei Vicoveanca, CRBL l-a prins la o cafea pe  Cosmin Seleși și i-a dat să asculte cele mai noi piese pe care urmează să le lanseze. Florin Ristei își pudra din belșug fața, ca să-și radă barba, cu scopul de a deveni Tina Turner, asta în timp ce Jorge culegea merele verzi de pe platouri, ca să și le îndese în decolteu, spre amuzamentul fetițelor sale.

Rona Hartner își acoperea unghiile cu bucăți de leucoplast, precum Michael Jackson, ca să nu i se vadă manichiura, iar Maria Buză, devenită între timp Rod Steward, o admira pe Marilyn, cât este de dezinvoltă. Anda Adam căuta pe internet perechea de pantofi pe care dorea să și-o comande, în timp ce i se aplica mustața a la Freddie Mercury,  Pepe stătea cuminte lângă fereastră, pentru ca fetele de la machiaj să-i realizeze perfect ridurile lui Joe Cocker, iar Lora se amuza cât de ciocolatie devenise, într-un timp extrem de scurt.

Mai cuminte ca de obicei a stat Florin Ristei. Asta după ce reușise, cu o zi înainte, la ședința foto, să spargă batista de ceramică aplicată de stilistă pe costum, o piesă în valoare de șase sute de lei.

Tot din acest sezon, revin la masa juriului Andrei Aradits, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>