Breaking news

Despre importanța camerelor de supraveghere antivandal

Camerele de supraveghere, indiferent dacă sunt pe fir sau wireless, reprezintă una dintre cele mai bune măsuri de siguranță pe care le puteți alege pentru locuința sau afacerea dumneavoastră. Din nefericire, oricând se poate întâmpla un eveniment neplăcut, chiar și în zonele considerate sigure. De aceea, este mai bine să preveniți și să optați pentru un sistem de supraveghere. 

Pe piață sunt numeroase camere de supraveghere, ideale pentru orice fel de locuință, spațiu comercial sau locație exterioară. Important este să alegeți doar camerele de supraveghere ce se potrivesc cel mai bine locației și necesităților dumneavoastră. În continuare o să vă prezentăm camerele de supraveghere antivandal și de ce sunt acestea importante. 

O cameră de supraveghere antivandal este mult mai rezistentă decât o cameră de supraveghere obișnuită. Acestea pot fi camere de supraveghere wireless sau pe cablu și au carcasele special realizate pentru a rezista la deteriorări, lovituri sau alte tipuri de agresiuni. De regulă, astfel de camere se folosesc în zonele intens circulate, unde este primordial ca imaginile transmise să nu fie întrerupte de o agresiune asupra camerelor (aeroporturi, parcări, hoteluri, magazine și așa mai departe). În ultima perioadă, tot mai multe persoane își doresc camere de supraveghere antivandal pentru locuință, astfel încât să știe că orice s-ar întâmpla, vor beneficia în continuare de transmiterea imaginilor. 

De ce sunt speciale camerele antivandal? 

O cameră antivandal este în primul rând foarte greu de deschis și de reglat. Astfel, dacă infractorii ar dori să ia cardul de memorie al camerei sau să regleze unghiul în care filmează, pentru a nu da de bănuit, acest lucru nu este posibil fără instrumente speciale. 

Un alt element ce diferențiază aceste camere de cele obișnuite este carcasa extrem de rezistentă. Aceasta este realizată din materiale speciale, ce îi oferă rezistență la impacturi foarte puternice, așa cum ar fi cele cauzate de o bâtă de baseball. 

Nu doar camerele în sine sunt rezistente, dar și cablurile acestora. Astfel, cablurile pot fi ascunse în mai multe feluri. Dacă veți amplasa camera direct pe suprafața dorită, cablurile vor trece printr-un perete de exemplu și vor fi ferite privirii. Dacă optați pentru un suport de fixare, cele antivandal oferă posibilitatea de a ascunde cablurile. În cazul în care este nevoie de un cablu mai lung și nu este posibilă ascunderea acestuia, se folosesc tuburi metalice, foarte rezistente atât la agresiuni, dar și la alți factori externi. 

Dacă v-am atras atenția și vă doriți astfel de camere de supraveghere, trebuie să știți că la DABSTORE găsiți cele mai bune camere de supraveghere, inclusiv camere antivandal. Astfel, locuința sau afacerea dumneavoastră va fi protejată, indiferent de zona în care este amplasată. Nu va mai trebui să vă faceți griji în privința camerelor, deoarece vor fi aproape imposibil de distrus, asigurându-vă că imaginile vor fi transmise indiferent de ceea ce se întâmplă. 

În cazul în care nu știți ce să alegeți, reprezentanții magazinului online vă vor oferi cele mai bune sfaturi, astfel încât camerele de supraveghere să se potrivească perfect spațiului pe care îl dețineți și necesităților dumneavoastră. 

Sursa foto: www.dabstore.ro