Breaking news

Despre evolutia gentilor de dama

In ziua de azi, femeile sunt mereu dispuse sa cheltuie foarte multi bani pe o geanta decat pe o vacanta sau o masina, iar cand isi achizitioneaza o geanta de firma vor ca oamenii sa stie acest lucru. De multe ori, hainele trec pe locul doi in spatele acestui accesoriu.

exclusivenews_gentiGentile au devenit atat de importante pentru ca sunt un mod unic pentru o femeie de a se exprima in moda si a castiga incredere. Importanta gentilor este de multe ori asociata cu istoria din ultimii o suta de ani care plaseaza femeia intr-o societate ca avand un statut din ce in ce mai indepedent. Doua sute de ani in urma, rolul unei femei era in mare parte casnic, iar femeia isi tinea ceea ce-i apartinea intr-o geanta ascunsa in dulapul de haine.

Dar odata cu momentul in care femeile au inceput sa faca cat mai multe lucruri in afara casei, atat pentru treburi personale cat si pentru munca, gentile au inceput sa devina folositoare pentru a cara lucruri intr-un mod usor si practic. Incet, comertul si calatoria pe mare au incurajat exploatarea acestui accesoriu de catre moda, pornind de la nevoia de a avea un bagaj.

Nu e de mirare ca cele mai luxoase case de moda cum ar fi Louis Vuitton, Gucci sau Prada au inceput sa devina populare odata cu acest lucru. Apoi, femeile au inceput sa obtina mai multa independeta financiara, iar industria gentilor a inceput sa infloreasca. Asftel, chiar si pentru cele mai mici lucruri, poseta ia locul buzunarului. Chiar daca nu ne permitem o geanta de firma, trebuie sa incercam sa ne achizitionam genti de calitate care sa reziste stilului nostru de viata, mai ales daca acesta este unul foarte activ sau daca suntem genul care pastreaza mereu foarte multe lucruri in geanta.

Acum, o companie de lux de acest fel face milioane de dolari anual doar din vanzarea de genti. Iar femeile vad in poseta ceva mai mult decat un mod util de a cara lucruri. In cazul gentilor mai mici trebuie sa avem grija sa ne incapa macar lucrurile cele mai necesare ca portofelul sau cateva machiaje. De asemenea, in cazul gentilor de dama de zi, trebuie sa ne asiguram ca ele se potrivesc mai multor combinatii de haine si astfel o putem folosi de mai multe ori si, astfel, salvam niste bani si suntem imbracate si accesorizate corect mereu.

>