Breaking news

Designerul Gloria Betty, invitata lui Cristi Brancu la Confidențial

loading...

Talentata creatoare de modă, Gloria Betty, a fost invitată de Cristian Brancu să își prezinte colecția “Outside the space” în cadrul emisiunii ”Confidențial” de la Antena 2.

gloria&cristiLa aproape un an de zile de când și-a susținut licența de masterat în design, Gloria Betty a fost invitată de Cristi Brancu în cadrul emisiunii „Confidențial„ pentru a-și prezenta colecția “Outside the space”.

Colecția futuristă, inspirată din Univers, i-a cucerit deopotrivă pe Oana Tucru, Cristi Brancu cât și pe Elena Merișoreanu, prezentă și ea în cadrul emisiunii tv.

Curioși să afle mai multe despre colecție, Betty a fost întrebată de Oana Turcu, de unde s-a inspirat, ce materiale a folosit la construcția hainelor cât și unde se pot purta astfel de creații vestimentare.

Le-a plăcut foarte mult colecția și m-a întrebat de unde mi-a venit ideea, ce materiale am folosit, de unde m-am inspirat. Au fost uimiți de ideea pe care am avut-o de a face așa ceva. Mi-au spus că nu au mai văzut până acum așa ceva. M-a întrebat unde se pot purta hainele astea iar eu am spus că  într-un film, la teatru  sau într-un videoclip. În cabină era și Elena Merișoreanu și nu i-a venit să creadă că am făcut o așa colecție. ”, a declarat Gloria Betty pentru exclusivNEWS.ro.

Și cum un lucru bun nu vine niciodată singur, Onana Turcu i-a cerut designerului să îi creeze cât mai repede o rochie. Propuneri de a prezenta colecția au venit și din partea altor emisiuni tv. De asemenea Mihai ex-3SE, vrea să folosească colecția în viitorul său videoclip.

Vara asta, Gloria va creea o nouă colecție, cu haine pentru show de televiziune și pentru diferite formații de muzică. Între timp continuă să creze lenjerie intimă destinată femeilor, pentru a putea să onoreze contractele pe care le are în derulare cu mai multe magazine de profil din țară.

Cum a decurs prezentarea colecției “Outside the space” în premieră la tv, puteți vedea duminică la Antena 2 de la ora 21.00.

colectiedefilaremodele

loading...