Breaking news

Designerii propun geamul personalizat în bucătărie. Iată cu ce modele poți înlocui faianța de pe pereți

Se spune că bucătăria este inima casei. Este a doua încăpere unde ne petrecem cel mai mult timp din zi, așa că avem grijă să fie primitoare și decorată frumos. Cea mai nouă tendință în materie decorativă este geamul personalizat. Placările cu faianță nu mai sunt la modă, iar designerii propun geamul personalizat sau sticla decorativă. Iată ce modele poți găsi!

Foto: Cristi Marin, Managerul Companiei „Geam Personalizat”

Mobila de bucătărie și electrocasnicele sunt esențiale atunci când vine vorba despre amenajarea bucătăriei. Însă, mai sunt și câteva elemenete decorative foarte importante și utile de care trebuie să ținem cont atunci când suntem în amenajarea celui mai important spațiu din casa noastră. Zona dintre corpurile mobilei din bucătărie! Da, poate vi se pare un lucru banal, însă acea părticică schimbă totul dacă ținem cont de sfaturile designerilor și de noile tendințe. Cel mai des întâlnită în bucătărie este faianța, însă deceva timp s-a renunțat la placarea cu faianță în detrimentul geamului personalizat sau sticlei decorative/printate, așa cum mai este denumită acest produs care nu doar că este util, dar conferă și un aspect mai modern. Acest tip de sticlă colorată și securizată este  o alternativă modernă la plăcile clasice de faianță, iar designerii o recomandă tot mai mult.

Ce este geamul personalizat sau sticla printată și ce avantaje are

„În ultimii ani, geamul personalizat sau sticla printată a devenit populară în amenajarea spațiilor interioare cât și a celor comerciale, datorită tehnologiei avansate. Folosind cea mai nouă tehnologie în materie de print UV cu cerneluri speciale, putem imprima direct pe sticlă oferind clienților o multitudine de modele pentru a personaliza bucătăria așa cum își doresc. Este mai aspectuoasă, modernă, oferă un design mai frumos bucătăriei și o scoate din anonimat. Avantajul sticlei în bucătărie este acela că nu necesită o mare atenție când se murdărește. Este ușor de  curățat și de întreținut, se curăță la fel de ușor ca orice fereastra, cu ajutorul soluțiilor și sprayurilor pe acre le găsim în magazine. Faianța se curăță foarte greu, necesită o mare atenție și trebuie să avem grijă atunci când gătim să nu sară uleiul, sosurile, pentru că este o adevărată corvoadă să scoți murdăria și resturile din spațiul acela dintre plăci. În timp, faianța capătă un aspect inestetic. De aceea, recomandăm sticla decorativă ca fiind cea mai bună soluție. Pentru că ea se montează dintr-o bucată, după dimesniuni exacte și măsurătorile realizate de echipa noastră. Deci va avea o suprafață perfectă, fără spații sau îmbinări care să necesite umplerea, iar peretele va rămâne drept, perfect neted”, ne-a spus Cristi Marin, managerul firmei Geam Personalizat.  

Unde mai putem folosi geamul sau sticla perzonalizată

Geamul sau sticla personalizată poate fi folistă în baie, înlocuind faianța de pe pereți, dar și în spațiile de birouri sau cabinet medicale și clinici pentru un design mai plăcut dar și datorită luminozității pe care o conferă spațiului.

Iată pentru ce modele puteți opta și cât costă geamul personalizat

Există o varietate de modele  pe care le putem folosi. De la cele clasice, simple, unde se merge direct pe o singură culoare, până la peisaje și mesaje personalizate. „De fiecare dată se ține cont de dorința clientului care poate să aleagă din multitudinea de modele direct de pe pagina noastră de Facebook sau se poate inspira de pe alte canale. Avem cerințe mai deosebite, spre exemplu foarte mulți nostalgic și iubitori de mare își doresc ca plaja cu nisip și soare să se regăsească în bucătăria lor, iar noi ne mulâm după cerințele clientului. Sticla este imprimată digital și bineînțeles, culorile nu se șterg niciodată.  Prețul este puțin mai ridicat decât cel al plăcilor de faianță, însă se justifică prin multitudinea avantajelor. Prețul este de 110  euro pe metru pătrat”, ne-a mai spus Cristi Marin. Mai multe modele puteți găsi pe pagina de Facbook.

>