Breaking news

Desian, partenerul de succes al afacerii tale

loading...

Apariția hipermarketurilor, dar și preluarea modelului de business asiatic, prin care vânzările cu amănuntul în magazin au fost înlocuite practic cu servicii performante de livrări, au atras după sine și dezvoltarea unor sectoare de economie conexe.

Astfel, a apărut nevoia creării unor noi spații de depozitare, dar concepute în așa fel încât să permită stocarea unor cantități mari de mărfuri, dar și preluarea lor în mod aproape instantaneu, în vederea expedierii către clienți.

Așa s-a născut și Desian, unul dintre cei mai importanți jucători în domeniul confecțiilor metalice ce presupun crearea de scări și rafturi metalice, dar și a platformelor de depozitare și a halelor metalice. În continuare, vom expune câteva motive pentru care să apelezi la Desian.ro, în momentul în care vrei să treci la o nouă etapă de dezvoltare a afacerii tale.

Cum să alegi cele mai solide rafturi metalice Desian pentru afacerea ta

Creată în urmă cu aproape două decenii, compania Desian s-a făcut remarcată prin producția de rafturi metalice solide, care folosesc în mod economic spațiul și asigură totodată o bună manevrabilitate a mărfurilor.

Aceste confecții metalice vin în întâmpinarea volumului tot mai mare de mărfuri în continuă mișcare, care trebuie depozitate pe paleți, cu ajutorul motostivuitoarelor. Astăzi însă, rafturile metalice sunt nelipsite din orice hipermarket și din orice depozit.

Rafturile Desian sunt confecționate din polițe de mare capacitate, din oțel zincat, disponibile în multiple dimensiuni, reglabile și extrem de versatile. Astfel, rafturile metalice de la Desian sunt reglabile atât pe înălțime, cât și pe lățime, prin intermediul sistemelor foarte permisive de prindere. Chiar dacă în aparență sunt fragile, acest tip de rafturi sunt extrem de stabile și suportă o mare cantitate de mărfuri, fără să se deformeze în vreun fel.

Un alt capitol la care cei de la Desian excelează este cel al scărilor metalice. Dând halelor industriale și spațiilor de producție un aer industrial, acesta asigură buna circulație a personalului în cadrul unităților.

În plus, sistemele de scări metalice de la Desian.ro permit conectarea facilă între etajele unei clădiri sau ale unei hale, asigurând traficul personalului, precum și evacuarea în siguranță a acestuia, în caz de incendii sau alte dezastre. În plus, scările metalice de la Desian sunt construite din oțel extrem de fiabil, care prezintă o rezistență mare nu doar în timp și la trafic intens, ci și la calamități naturale precum cutremurele.

Scările metalice sunt extrem de apreciate nu doar în mediul antreprenorial, în construcția de hale și depozite, ci și în sectorul rezidențial. Astfel, nu puține sunt construcțiile noi care apelează la sistemele de scări metalice Desian, în vreme ce scările de incendiu sau de serviciu devin deja o obișnuință a zilelor noastre, inclusiv în cadrul construcțiilor rezidențiale.

Nu în ultimul rând, volumul mare de mărfuri și vânzările în creștere au condus la o nevoie tot mai accentuată de spații de depozitare noi. În acest mod au apărut platformele de depozitare, care, dacă sunt bine proiectate, îți pot dubla sau chiar tripla spațiul de depozitare dintr-o hală.

Contact Desian:

desianfer82@gmail.com

+40 751 673 354

loading...