Breaking news

Descoperiti universul pieselor auto cu preturi pentru toate buzunarele

loading...

Ca si orice alt obiect de care ne folosim zi de zi, masina necesita investitii constante in ceea ce priveste piesele sale. Fie pentru ca se defecteaza in timp, masina sufera vreun accident sau pur si simplu dorim sa facem unele upgrade-uri, de multe ori se intampla sa avem nevoie de unele piese auto pentru a le inlocui pe cele vechi.

Asadar, pentru ca investitia facuta in aceste piese sa nu fie prea mare, este necesar sa gasim un magazin care sa ofere produse de calitate la preturi accesibile. Nu intotdeauna un pret mai mare este relevant pentru calitatea pieselor auto achizitionate. De foarte multe ori se intampla ca pretul mai mare sa insemne de fapt adaosul mai mare pe care il practica magazinul ce vinde piesele.

ComNico – piese auto de calitate la preturi imbatabile

Atunci cand spunem raport calitate – pret excelent al pieselor auto, gandul ne duce automat la ComNico. Vorbim de un magazin online ce detine o gama variata de piese auto pentru o multime de marci de masini. Dintre acestea mentionam: Hyundai, Toyota, Volkswagen, Dacia, BMW, Opel, Ford, Audi, Mercedes-Benz, Skoda, Alfa Romeo si lista poate continua in acest sens.

Piesa dorita poate fi extrem de usor de gasit in cadrul site-ului oficial al magazinului. Chiar pe prima pagina exista un tabel unde regasim notate toate marcile de masini ale caror piese le comercializeaza ComNico. De acolo selectam marca masinii pe care o avem, apoi modelul, anul fabricatiei, motorul acesteia si tipul de combustibil. Ulterior va fi afisata o lista cu toate categoriile de piese auto pe care ComNico le furnizeaza.

Categoriile de piese sunt din cele mai diverse, pe site regasindu-se elemente de caroserie, motoare si componente pentru acestea, geamuri, frane, elemente de climatizare, produse electrice si multe altele. De asemenea, ComNico ofera posibilitatea clientilor sai de a beneficia de pachete special concepute ce contin piese auto la pret redus. Printre cele mai cautate si mai vandute pachete sunt cele pentru revizie, atat de utile tuturor proprietarilor de masini.

Piese auto pentru Hyundai si Toyota

Dupa cum am mentionat anterior, printre marcile de masini ale caror piese se regasesc pe site-ul magazinului ComNico sunt si Hyundai si Toyota – doua marci de autovehicule des intalnite pe strazile din Romania.

Pentru cei interesati de piese auto Hyundai, ComNico pune la dispozitie diverse elemente de interior, de directie, climatizare, caroserie, motoare si multe altele. Modelele de Hyundai pentru care sunt acestea cuprind atat masini mai vechi, cat si dintre cele mai noi. Amintim aici de Hyundai Accent, Aero, Coupe, Elantra, Genesis, Grand, Lantra, Matrix, Tucson etc.

In cazul in care cautam piese auto Toyota, tot la ComNico le gasim. Este acoperita de asemenea o gama larga de modele precum Auris, Avansis, Corolla, Comfort, Land, Premio, Prius, Urban, Yaris si lista poate continua in acest sens.

Cum se face comanda?

Comenzile se fac direct pe site-ul oficial al magazinului ComNico. Nu trebuie decat sa adaugam in cos piesele pe care le dorim, completam datele de livrare si comanda va fi trimisa printr-o firma de curierat rapid, plata facandu-se ramburs la primirea coletului.

loading...