Breaking news

Descoperire macabră la Bârlad. Un deget de om, găsit în carnea tocată

O familie din Bârlad a avut parte de un șoc în momentul în care s-au pus să prepare carnea tocată primită de la Asistenţa Socială. În carnea tocată au găsit un deget de om.

carne tocataO familie care primește periodic hrană și alimente de la Cantina de ajutor social din Bârlad a făcut o descoperire care i-a dat fiori pe șira spinării. În momentul când s-au apucat să prepare carnea pentru a o găti, au găsit degetul de om în carne.

“Vinerea primim alimente din care ne preparăm singuri mâncarea, din cauză că bucătăresele cantinei au liber la sfârşit de săptămână. Am primit cinci pungi de carne tocată, iar când am început să le amestec în lighean am observat un vârf de deget de om”, a povestit Ion Epure, care voia să prepare nişte cârnaţi pentru soţia şi copiii săi.

Pachetul de carne primit de la cantină, purta eticheta „Deliciosul de Vaslui”.

Comandantul Poliţiei din Bârlad spune că e posibil să fi fost vorba despre un accident de muncă la abator.

Reprezentantii companiei care au furnizat carnea afirma ca niciun angajat nu a avut vreun accident la mână.

Viceprimarul Dorin Apostu susţine că într-adevăr, asistații Cantinei de ajutor social au primit vineri, printre alte produse alimentare și pachete de carne tocată congelată, achiziționate de primărie de la SC Safir SRL şi că până la finalizarea anchetei se va înceta orice relație comercială cu Safir.

În replică, George Safir, directorul executiv al SC Safir SRL a spus că are convingerea că degetul respectiv nu a ajuns în punga cu carne tocată în timpul procesului tehnologic din cadrul firmei sale.

Pe fir au intrat și cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă care au declanșat o anchetă. Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor din Vaslui a sechestrat tot lotul de carne incriminat și a declanșat o anchetă.

deget carne tocata

>