Breaking news

Descoperă secretele platformei SEAP și învață să faci achiziții publice ca un profesionist

Domeniul achizițiilor publice este un domeniu în continuă dezvoltare subordonat unui set de legi și abordări foarte bine standardizate, ceea ce înseamnă că un expert trebuie să fie la curent cu toate modificările legislative, dincolo de toate abilitățile și cunoștințele profesionale pe care le deține.

Un curs de calificare profesională este cea mai bună metodă prin care poți să obții toate informațiile la zi, să descoperi cum funcționează platforma SEAP și care este metodologia de derulare a unor achiții publice făcute ca la carte. Investește într-un curs achizitii publice de la Aprendis!

Cui se adresează cursul de expert în achiziții publice?

Cursurile Aprendis îi vizează în general pe toți cei care doresc să își dezvolte universul de cunoștințe, să își schimbe direcția profesională sau să se perfecționeze într-o anumită direcție de lucru. Oricine își dorește să devină un expert SEAP și să descopere toate secretele din spatele unei achiziții publice, se poate înscrie cu încredere la curs, atât timp cât poate pune la dispoziția comisiei o diplomă de studii superioare.

Ce vei învăța din cursul de achiziții publice Aprendis?

Aria de expertiză a unui specialist în achiziții publice este foarte vastă și un astfel de curs își dorește să concentreze toată informația de bază în câteva săptămâni de învățare, în timp ce pune accent în mare parte pe abilități practice, aplicații și situații concrete din practica de zi cu zi.

În urma finalizării acestui curs:

  • vei ști cum să aplici corect toate practicile specifice domeniului achizițiilor;
  • vei învăța toate aspectele ce țin de derularea procedurilor de achiziție publică, de la scrierea caietului de sarcini, până la tipuri de licitație și modul în care acestea se pun în practică;
  • vei fi apt să identifici și evaluezi furnizori, să redactezi și să evaluezi documentația de licitație, să negociezi și să gestionezi contracte;
  • vei putea să derulezi de la A la Z o achiziție publică prin intermediul platformei SEAP.

Cum se desfășoară un curs Aprendis?

Cursul pentru expert achiziții publice are o durată de trei săptămâni, cu program în weekend în intervalul orar 10:00 – 14:00, pentru ca toți cei interesați să poată participa fără probleme. Cursul se desfășoară exclusiv online, în sistem de videoconferință live, pe platforma Zoom, unde te vei întâlni cu mentorii și colegii tăi, la fel de doritori să afle mai multe despre acest domeniu. Primele întâlniri se concentrează pe prezentarea teoriei în detaliu, a platformei și a conceptelor de bază pentru aceste proceduri, urmând ca fiecare informație oferită să fie pusă în practică, prin aplicații și proiecte practice, similare activității de zi cu zi a unui expert SEAP. La finalizarea celor trei săptămâni va avea loc un examen de absolvire, care constă într-un test grilă și predarea unui proiect principal la care vei lucra în tot acest timp, după care, în urma rezultatelor, vei primi o diplomă, recunoscută la nivel național și european, care îți va certifica noua calificare.

Cât costă cursul?

Pentru ca atât tinerii la început de drum, cât și profesioniștii care vor să urmeze o nouă traiectorie în carieră să își permită urmarea unui astfel de curs, prețul este de doar 1.000 de lei și poate fi achitat în două tranșe, la plata cu cardul. Această sumă va putea fi recuperată rapid în momentul în care începi să profesezi în direcția pentru care te pregătești, drept urmare este o investiție necesară și foarte utilă în parcursul tău ca profesionist în domeniul achizițiilor publice.

Devii expert în achiziții publice în doar câteva săptămâni cu Aprendis!

>