Breaking news

Descoperă Mamaia Nord – locații de cazare de lux şi alternative de distracție incendiare!

Mamaia Nord a deveni în ultimii ani destinaţia preferată a tinerilor, amatori de distracții incendiare. Construită practic din temelii, zona a devenit emblematică pentru locațiile luxoase, opțiunile de distracție numeroase și numai.

Cazare fără cusur!

Bineînţeles, că orice turist primele detalii pe care le analizezi, sunt cele ce țin de oferte de cazare la mare. Fără doar şi poate, hotelurile de patru şi cinci stele din această zonă, situate la doar câţiva metrii de plajă, prevăzute cu camere mari şi cu piscine impunătoare, reușesc să satisfacă chiar şi pretențiile excentricilor. Almar Luxury , Arena Regal, Nayino, Arcadia şi Stavos sunt câteva dintre locațiile care merită toată atenţia.

Dezvoltatorii au reușit să creeze proiecte geniale! Phoenicia Luxury Resort este locul care aduce laolaltă tineri care iubesc vibe-ul şi energia cluburilor şi familiile care vor să se bucure de piscine generoase, parcuri acvatice interne şi liniște pentru părinți!  Dacă vorbim de cazare, trebuie să precizăm că Mamaia Nord vine cu soluții excepționale şi pentru turiştii care doresc să se bucure de avantajele apart hotelurilor dar sau intimitatea pensiunilor.

Mamaia Nord – oferte de masă pentru toate preferinţele

În zona de nord, lucrurile stau mai mult decâ bine şi pe parte de servire a mesei. Pe lângă numeroasele restaurante cu specific pescăresc, italian sau cu bucătărie internaţională, poţi să te bucuri de intimitatea cherhanalelor. În mamaia Nord poți descoperi Cherhanale în care peştele este luat direct din barca pescarilor şi pus pe plita încinsă. Decorul rustic, vinul aromat bine răcit şi muzica în surdină sunt detalii cheie pentru o seară perfectă!

Totuși dacă vrei animaţie, trebuie să iei în calcul o vizită la Scoica Land, totuși fii pregătit cu multă răbdare, dacă nu ai rezervat o masă din timp. Chiar şi-aşa peisajul de care ai parte îţi taie respirația, mai ales dacă te nimereşti  să cinezi la apus! Locul de joacă bine amenajat, îţi va furniza momentele de linişte, dacă ai hotărât să iei piticii la cină!

Loft, Fratelli – energie!

Clar, Mamaia Nord a devenit celebră din pricina cluburilor. Aici sunt amenajate mega cluburile care reuşesc să atragă în fiecare weekend de vară zeci de mii de tineri. Spectacolele incendiare si cocktailuri delicioase fac ca atmosfera să fie de neuitat.

Plajele de nudişti

În Mamaia Nord se găsește una dintre puținele plaje destinate nudiştilor. Trebuie să recunoaştem că nu toată lumea apreciază această formă de manifestare, însă cu siguranţă, este o experienţă ce merită încercată! Plaja cu aspect sălbatic nu face decât să te ajute să  scapi de inhibiţii şi să te bucuri de libertate!

Restaurante Mamaia Nord

Odata cu ofertele de cazare de 4 5 stele din Mamaia Nord, s-a dezvoltat si partea de Horeca, aparand de la an la an, cat mai multe restaurante. Amintim unul care ne-a atras atentia – Restaurant Terasa Makerel.

Un restauran cu peste proaspat, fructe de mare, paste si salate. La malul marii, cu muzica frumoasa si un ambient placut, intr-un decor exotic de lemn cu stuf.

 

>