Breaking news

Descopera licitatiile online pentru o larga varietate de obiecte de arta

Faptul ca online-ul a devenit in ultimii ani mediul tot mai folosit pentru o gama foarte diversificata de activitati nu mai este ceva neobisnuit. De fapt putem spune ca daca nu ar mai fi online-ul am fi cumva debusolati si foarte multe dintre activitatile pe care le desfasuram in online ar deveni dintr-o data mult mai complicate. In tot acest context nu ar trebui sa mire pe nimeni faptul ca in secolul 21 chiar si licitatiile pentru diferite obiecte de arta s-au mutat in mediul online.

 

Aceasta abordare are la baza si situatia generata de pandemia de coronavirus care a adus schimbari majore in stilul de viata al intregii planete. Din fericire mediul online pune la dispozitia pasionatilor de arta posibilitatea de a cauta sa faca in continuare achizitii spectaculoase in urma participarii la astfel de licitatii online.

 

Licitatii online pentru pasionatii de arta

In ciuda faptului ca cei care participau frecvent la diferite licitatii simt lipsa atmosferei unui astfel de eveniment organizat in cadrul unei galerii de arta sau a unei case de licitatii, trebuie spus ca si licitatiile online au avantajele lor. In primul rand vorbim despre faptul ca fiecare participant la o astfel de licitatie va continua sa simta adrenalina unor astfel de licitatii pentru obiecte de arta.

 

Mai mult, reusita unei achizitii va genera bucurie pentru fiecare persoana care reuseste sa isi imbogateasca colectia de tablouri unicat sau de ceasuri de colectie. De asemenea, prin prisma faptului ca un astfel de eveniment este organizat online pot participa si persoane aflate la distante foarte mari sau care din varii motive nu se pot deplasa. In momentul in care informatia cu privire la o licitatie online este publicata tot ceea ce ramane de facut este sa iti faci timp in agenda, sa te asezi in fata unui computer si sa fii gata sa incepi jocul licitatiilor. Pentru ca totul sa se desfasoare in conditii optime, casa de licitatii A10 by Artmark a organizat un sistem sigur si pe deplin functional pentru licitatii online.

Vanzari record inregistrate de licitatiile online

Acest sistem de licitatii online propus de A10 by Artmark are deja cativa ani de cand a fost implementat si a fost un succes chiar si inaintea pandemiei. Insa un ultimele luni in contextul in care foarte multe activitati au fost suspendate si in contextul in care deplasarea in diferite colturi ale tarii au fost mai dificil de realizat licitatiile online au inregistrat vanzari record. Tocmai pentru a veni in sprijinul pasionatilor de arta si de licitatii pentru astfel de obiecte de arta, casa de licitatii Artmark continua sa propuna astfel de licitatii online si in perioada urmatoare. Pasionatii de tablouri vechi pot participa astfel la o licitatie online unde un numar impresionant de tablouri vechi de vanzare sunt scoase la licitatie.

 

Artmark isi doreste in continuare sa aiba grija de sanatatea si siguranta tuturor colectionarilor de obiecte de arta si tuturor acelor persoane care erau prezente la licitatiile organizate in galerii de arta sau in casa de licitatie. Din aceasta perspectiva continua aceste licitatii online si in perioada urmatoare.

 

>